Показали проект реконструкції вулиці Кривий Вал. ФОТО

Показали проект реконструкції вулиці Кривий Вал. ФОТО
Реконструкція вулиці Кривий Вал у Луцьку розглядається як один із основних елементів організації міського простору, що формує обличчя міста.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Вулиця Кривий Вал — одна з центральних вулиць Луцька. Тут є розташовані низка пам'яток архітектури конструктивізму та цегляного стилю. Реконструкція вулиці розглядається як один із основних елементів організації міського простору мережі історичних вулиць, що межують з історико-культурним заповідником та формують “обличчя” міста.

На сьогодні покриття проїзної частини та тротуару – у кепському стані. Плитка тротуарного покриття розбита, або має великі тріщини, що може призвести до травмування пішоходів. На деяких ділянках покриття тротуарів практично відсутнє. Потребують ремонту колодязі інженерних мереж, які знаходяться нижче, або вище рівня покриття. Бордюрний камінь має пошкодження і потребує заміни.

Проект реконструкції вулиці передбачає підсилення дорожнього покриття бетоном. Асфальт обіцяють замінити на природний камінь,а тротуари викладуть новою плиткою. Ліхтарі замінять на енергоощадні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
красотіща-то яка!
скоро буде...
Відповісти
краще і не скажеш))))
Відповісти
Аби у луцьку усі вулиці були у такому стані як зараз ця вулиця ми були б на рівні Швейцарії.
Яка сволоч знову щось хоче собі зробити за бюджетні гроші? Це буде ясно на другий день після закінчення як з Візовим центром.
Депутати що ви курите?
Відповісти
тобі що на візовий центр пороблено? при чому тут той центр до реконструкції? вулицю і дійсно приводити до порядку потрібно, але в проекті добре було б передбачити парковочні "кишені" для авто під кутом, оскільки на цій вулиці розвантажують товар усі магазини з вул. Л. Українки, тому й ці парковки будуть доречними
Відповісти
Слухайте, Ви по тій вулиці ходили??? Ви бачили, в якому вона стані?? Та її скільки я живу, ніхто ніколи не робив. Там яма на ямі. А вона під самим боком у міської ради. То може пора вже нарешті її зробити і освітлення поставити не завадило б, а не тільки пр-кт Волі покращувати.
Відповісти
напевно якийсь депутат чи прокурор ногу підвернув, от і взялись за ремонти...
Відповісти
Останні новини
Показали проект реконструкції вулиці Кривий Вал. ФОТО
19 жовтень, 2016, 20:48