ТОП-5 провалів і успіхів уряду Гройсмана. ІНФОГРАФІКА

ТОП-5 провалів і успіхів уряду Гройсмана. ІНФОГРАФІКА
За півроку після призначення нового складу Кабінету міністрів під головуванням Володимира Гройсмана уряд домігся певних успіхів.

Так, за цей період Кабмін виконав 60 обіцянок із 315, всього зафіксованих «Словом і Ділом».

Топ-5 виконаних обіцянок

За 180 днів головними досягненнями уряду Гройсмана стало виконання наступних обіцянок. Порушивши українську традицію, Кабмін зареєстрував у Верховній Раді проект Бюджету на 2017 рік у вересні, як і обіцяв прем'єр-міністр. Також Гройсману вдалося виконати ще одну обіцянку – щодо запровадження е-декларування до вересня 2016 року. Міністр фінансів Олександр Данилюк домігся відновлення співпраці з МВФ, забезпечивши отримання нового траншу кредиту.

Ще по одній важливій обіцянці виконали віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко (домігся ухвалення законопроекту про квоти на українськомовні пісні в радіоефірі) і міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак (створив інтерактивну карту смітників).

Топ-5 провалених обіцянок

Віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку й торгівлі Степан Кубів провалив свою обіцянку про отримання від МВФ чергового траншу кредиту влітку 2016 року. Його колега по Кабміну, міністр культури Євген Нищук не зміг влітку визначитися з місцем проведення Євробачення-2017, не виконавши таким чином своє зобов'язання.

Дві важливих обіцянки провалив міністр енергетики та вугільної промисловість Ігор Насалик. Він, зокрема, не покрив борги по зарплатах шахтарів та розпочав переговори з РФ щодо газу до закінчення Стокгольмського суду.

Крім того, віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко не зміг підготувати на 100% комунальні підприємства до опалювального сезону.



Зображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 провалів і успіхів уряду Гройсмана. ІНФОГРАФІКА
20 жовтень, 2016, 05:02