ПриватБанк оформляє страховку від нещасних випадків*

ПриватБанк оформляє страховку від нещасних випадків*
У зимовий період людина постійно наражається на небезпеку отримати травму на зледенілих дорогах або каліцтво від падаючих бурульок під час навідлиги. Щоб убезпечити себе від капризів погоди ПриватБанк пропонує просте та ефективне рішення.

За даними прес-офісу регіонального управління ПриватБанку, клієнт, який уклав договір за програмою «Захист на кожен день», у разі нещасного випадку може отримати грошову компенсацію до 125 тис. гривень (в залежності від отриманих ушкоджень). Крім цього з’явилась послуга, яка дозволяє отримати максимальне відшкодування до 250 тис. гривень при замовленню максимального пакету послуг.

На практиці це означає, що потерпілий не тільки забезпечить собі кошти на оплату медичних послуг, але й суттєву фінансову підтримку на період тимчасової непрацездатності.Важливо, що зона дії страхового поліса не обмежена територією України, - страховка діє по всьому світу, а оформлення її в online-режимі займе всього 5 хвилин.

Виплата страхового відшкодування по страхуванню від нещасного випадку відбувається протягом доби. При цьому, в 63,5% випадках час від подачі заявки до фактичного зарахування суми виплати на карту клієнта становить всього 2 години і в 99% випадках - до 8 годин.

Детальніше з умовами дії послуги «Захист на кожен день» можна ознайомитися на сайті ПриватБанку.

Проект здійснюється компанією "ІНГОССТРАХ", що спеціалізується на ризиковому страхуванні, спільно з ПриватБанком. Сьогодні вже більше 1,75 млн. клієнтів ПриватБанку застрахували себе та своїх близьких від нещасного випадку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк оформляє страховку від нещасних випадків*
20 жовтень, 2016, 09:45