Донька Героя з Волині навчається вокалу у Пономарьова. ФОТО

Донька Героя з Волині навчається вокалу у Пономарьова. ФОТО
Аліна Смірнова, школярка з міста Володимира-Волинського нещодавно побувала у вокальній академії Олександра Пономарьова, де взяла кілька уроків вокалу та навчалась співочій майстерності.

Уже не перший рік школярка займається у викладача вокального співу Галини Тюрікової, є вихованкою вокальної студії “Лодомир”, учасницею багатьох вокальних конкурсів, на одному з яких її і помітила волонтерка Світлана Бахвалова. Вона ж і посприяла тому, щоб дівчинку запросили до однієї з найбільших вокальних студій України, - пише Володимир медіа.

– Коли пролунав дзвінок з вокальної академії Олександра Пономарьова, ми були приємно здивовані, – говорить мама Аліни, Ірина. – Бо навіть і не мріяли, що колись будемо стояти поруч з таким відомим співаком. Тож не стали гаяти часу і поїхали до столиці. А коли переступили поріг студії, емоції нас просто переповнювали. Адже крім сучасної апаратури і розміру спеціально обладнаного приміщення, побачили справжніх зірок шоу-бізнесу та учасників різноманітних проектів, таких як «Голос країни», «Танцюють усі», «Х-Фактор», «Голос. Діти».

З Аліною займалися відомі тренери вищевказаних проектів. Усі вправи, яких вчили, у подальшому сприятимуть вдосконаленню майстерності співу. До слова, заняття проходили з 12 години дня до 19-20 вечора. Це задоволення не з дешевих, оскільки інтенсивний курс вокалу вартує нині кілька тисяч гривень. Проте, для дітей, батьки яких загинули в АТО, вони є безкоштовними.

Нагадаємо, Аліна – донька загиблого офіцера 51-ої ОМБр Сергія Смірнова, який загинув у зоні АТО в серпні 2014 р під час виходу з Іловайського котла.

Як розповіла мама дівчинки, за два дні занять інтенсивним вокалом Аліна почерпнула для себе чимало корисного. Викладачі на консультації, яка відбувалась окремо з кожним із батьків наприкінці занять, похвалили Аліну і дали кілька цінних порад щодо подальшого розвитку її вокальних здібностей. Та найприємнішою була похвала від самого Олександра Пономарьова. Закінчилося дводенне перебування невеличким гала-концертом, на якому учасники виконували пісні, які вивчали протягом тих днів.

– Ми щиро вдячні Олександру Пономарьову за можливість побувати у вокальній академії і отримати такий безцінний досвід, – каже Ірина Смірнова. – А ще хочу сказати величезне спасибі організатору проекту Ірині Стах та волонтерці Світлані Бахваловій за підтримку і те, що діти мають можливість узяти участь у даному проекті.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька Героя з Волині навчається вокалу у Пономарьова. ФОТО
20 жовтень, 2016, 10:02