«Недитячі» дворові баталії на Волині

«Недитячі» дворові баталії на Волині
Черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині відбувся у “столиці” дворового футболу місті Ківерці.

Глядачі протягом місяця мали змогу спостерігати баталії, котрі відбувалися на місцевому спортивному майданчику, адже рівень турнірів зростає щороку і командам все важче здобути золото чемпіонату. На осінню лігу до турніру долучилися команди з Ківерцівського, Рожищенського, Маневицького, Луцького та Ковельського районів, - повідомили у прес-службі Асоціації.

Після проведення попереднього етапу чемпіонату, команди були розподіленні на дві ліги (вищу та першу), таким чином організатори уже вкотре дають можливість всім командам отримати цінну нагороду.

Вищий дивізіон подарував вболівальникам надзвичайно цікаві поєдинки, особливо цікавими були матчі за вихід у фінал.

У матчі за ІІІ місце зійшлися “Козаки” з Ковеля та неодноразовий учасник турнірів під егідою АДФ “Сахарадо”. В Асоації кажуть, що гра була цікавою, команди відповідали на гострі моменти суперників своїми контрвипадами та створювали гольові нагоди, тож основний час завершився з нічийним рахунком – 2-2, а у серії післяматчевих пенальті влучнішими були хлопці з “цукрового” – 4-2.

За перемогу у фіналі, у вищій лізі, зійшлися “КовельСільмаш” та “ФК Оконськ”, обидві команди впродовж турніру демонстрували надзвичайно цікаву та команду гру, але все ж команда з маневицького району була зігранішою та своїми рівноцінними замінами лише додавала енергії грі. Таким чином перемогу з рахунком 5-0 святкували представники Маневицького району.

У першій лізі перемогу святкувала команда “Шігірюм” (Прилуцьке), відзначимо, що у літньому турнірі команда уже здобувала головний трофей, ІІ місце здобула команда – “WestNet”, а ІІІ – за хлопцями із Жидичина.

Кубкові ігри були не менш цікаві. В фіналі Кубку "ДФ Вулиця 2016" зустрілися ФК “Оконськ” та ФК “Шігірюм”. Знову хочеться відзначити гравців команди “Оконськ”, котрі, не зважаючи на рахунок, показували дійсно цікавий футбол. В підсумку 6-0, та команда з Оконська оформлює “золотий дубль”.

По завершенню поєдинків відбулася церемонія нагородження команд учасників, під час якої голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк нагородив команди цінними подарунками.

Зазначимо, що уже 4-й рік поспіль турніри Асоціації проводяться за підтримки депутата Волинської обласної ради – Володимира Дейни.

Також команди отримали подарункові сертифікати на знижку від технічного партнера Асоціації компанії “RICHIOLI”, у магазинах якої вони зможуть придбати потрібний їм спортінвентар.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.