На Волинській митниці кажуть, що знають як впорядкувати черги авто

На Волинській митниці кажуть, що знають як впорядкувати черги авто
У Волинській митниці передали в Кабінет міністрів пропозиції щодо впорядкування переміщення автомобілів, які перетинають митний кордон.

Про це на засіданні Громадської ради при ГУ ДФС у Волинській області повідомив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, - повідомили в прес-службі управління.

Відповідаючи на запитання представників громадських інституцій про особливості реформування митних органів, новопризначений керівник Волинської митниці ДФС зазначив, що незабаром процес обслуговування на митниці суттєво покращиться.

Зокрема, Віктор Кривіцький наголосив щодо вдосконалення та впорядкування системи руху автомобілів, як в пунктах пропуску, так і в сервісній зоні.

«Тобто, ми пропонуємо використати європейську практику, максимально автоматизувати контрольні процедури. Наше завдання – забезпечити перетин митного кордону громадянами без зловживань та корупційних проявів», – розповів начальник митниці.

Водночас керівник докладно розповів про ті зміни і новації, які вже впроваджуються в діяльність Волинської митниці ДФС в процесі реформування митних органів в Україні загалом.

«Максимальне виключення людського фактору під час проходження митних формальностей, впровадження найсучасніших електронних митних сервісів та об’єктивне і неупереджене визначення митної вартості вантажів, що розмитнюються – серед першочергових пріоритетів. Загалом реформа митниці передбачає спрощення митних процедур та прискорення зовнішньоекономічних операцій. Розвиток системи управління ризиками, яка використовується для вибірковості митного контролю, і електронне декларування товарів зробить процес проходження митного контролю більш зручним та нетривалим в часі», – підкреслив Віктор Кривіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вінницькі брешуть
Відповісти
Вже рехформу в поліції зробили. Все для людей, вірніше для замилювання очей.
Відповісти
знають, а хто заважає зробити?
Відповісти
Все нормально в Ягодині! 350-500 грн хабаря прикордоннику - і їдеш без проблем!
Відповісти
а 1000-1500 не хочеш ?
Відповісти
Останні новини
На Волинській митниці кажуть, що знають як впорядкувати черги авто
20 жовтень, 2016, 10:24