В Україні збільшили аліменти

В Україні збільшили аліменти
Народні депутати України більшістю проголосували за збільшення аліментів, які передбачені на утримування дитини. Крім того, передбачається, що механізм їх стягнення буде спрощеним.

Нардепи виступили з ініціативою збільшити мінімальний розмір аліментів з 30% до 50% прожиткового мінімуму. Тобто з 435 до 725 грн. Також батькам, з якими проживають діти, буде представлена спрощена процедура їх отримання, - повідомляє Преса України.

За отриманими даними, з аліментщика стягуватиметься чверть від доходу на одну дитину. На двох – третину і на трьох і більше він повинен буде віддати половину заробітку, якщо аліменти не перевищують 10 прожиткових мінімумів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото вибране якесь не вдале. Здається, жінка радіє баксам, на які зараз піде і купить собі нову шмотку. Аліменти - це не гроші на забаганки своїй колишній, а гроші на найнеобхідніше дитині- котра колишнью бути не може. І зазвичай це не валюта, а кілька сотень гривень, яких дитині й на харчі не стане. Тому, отримуючи цю подачку, навряд чи мама радітиме так, як на фото...
Відповісти
по вашому алімени це коли жінка залазить до чоловіка в кишеню? На фото саме так
Відповісти
А як же рівноправ'я? чому ЖІНКА не платить елеманти чоловіку????
Тільки мужчина може виховати достойно мужчіну, а мамінького синочка.
Відповісти
Якби ще щось поміняли в системі їх стягнення...А то в моїй ситуації вже більше 10 років іде лише нарахування аліментів, (тобто у Виконавчій службі можу лише взяти довідку про заборгованість по аліментам).Я незнаю чим там займаються виконавці,але примусити виплатити аліменти вони не можуть!!!
Відповісти
Спочатку треба перевірити куди ідуть ті аліменти? на дитину чи на хахаля знаємо таких мама а то всі чоловіки козли чомусь
Відповісти
Мабуть, ти один із таких жлобів, котрі вважають, що розлучившись з мамою, треба забути й про дитину. Діло батька в розлученні - підтримати грошима своє дитя. І якщо твою абалденну і супердорогу сотню мама витратить на помаду або на вино з "хахалем" - то її справа. Тільки їй відомо, скільки таких соток вона витратить, щоб купити малечі одяг, їжу, ліки та інше. А чоловіки, які шкодують відірвати від своєї зарплати якусь частину своїй же дитині, бо в його колишньої є новий чоловік – жмот і невдаха. І слава Богу, шо вони більше не разом!
Відповісти
А в суді неплатнику аліментів тільки пальчиком насварять!
Відповісти
настоящий батько і крім аліментів що необхідне докупить своїй дитині крім аліментів не всі мужики козли,а таким як деякі "мами"аліменти потрібні на БД ,а дітей доглядають бабусі і дідусі
Відповісти
написав біовідхід, який навіть не знає коли день народження в його дітей, тільки сидить і роздумує - хто ж замість нього їх виховує... ти у них запитай, що вони їдять, збери їх в школу, ковбаси купи, скажи хай принесе дитя додому і саме з'їсть, прийди в школу, сам заплати за харчування, а не про колишню думаєш. Взагалі нормальні чоловіки такого не пишуть, а дбають про дітей.
Відповісти
Має моя дочка такого, папашу-"елімєнта", навіть з роддома її не забрав і в РАЦС зареєструвати дитину не явився, свідотцтво отримала на основі відмітки про наш (Господи помилуй) шлюб. Роботу знайшла йому я, працює там неофіційно, має зарплату 4000 гривень, зробив інвалідність, бо має ще й епілепсію від п'янок, паралельно купив собі права (саме купив, бо з таким діагнозом безплатно водійських прав не дають), явився до дитини перший раз, як їй виповнилось 8 місяців, потім півтора роки. Аліменти стягувала, аж Луцьк трясся..., зате коли скліпав бейбіка котрійсь розлученій старшій жіночці - бігом під вінець побіг - бо з пам'яті не зтерти судових засідань, які навіть з птеродактиля зроблять "не мальчика но мужа"...)))
Відповісти