«Автоколапс» у луцьких дворах

«Автоколапс» у луцьких дворах
Якщо лучанин вранці чи ввечері подивиться у вікно, швидше за все у власному дворі він побачить ні людей з собаками, ні мам з дитячими візками, ні юрби дітей, захоплених якоюсь грою.

А побачить він море автомобілів, - пише Волинь24.

Одні виїжджають, інші заїжджають, треті стоять нерухомо тижнями, а то й місяцями. Десятки, сотні автомобілів – незмінний "пейзаж" чи не кожної місцевої багатоповерхівки.

Причина цього банальна: проектанти житлових масивів не розраховували, що автомобіль у другому десятиріччі 21-го століття матиме чи не кожн сім’я.

Особливо помітною ця проблема стала, коли муніципали почали зносити гаражі.

Не вирішують проблеми і стоянки, які просто нікуди «ліпити» через щільність забудови. А, зважаючи на те, що в місті виростають все нові й нові будинки, далеко не усі з яких мають передбачені паркувальні місця, луцькі двори ставатимуть все більш захаращеними.

Як вирішуватимуть цю проблему забудовники нових мікрорайонів? Будуватимуть підземні парковки? Поступатимуть з принципом "виділимо парковки, кільки влізе, а кому не вистачить, то його проблеми"? Чи "заморочаться" і передбачать паркомісце для кожної квартири?

А поки місцеві двори виглядають так...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де доблесна поліція,якщо авта паркують на газонах.В цій країні діють хоч якісь закони.
Відповісти
Що ти біля варшавки двори фоткав?????? Це не показник!!!!
Відповісти
Якщо лучанин вранці чи ввечері подивиться з вікна автомобіля, швидше за все він побачить ні людей з собаками, ні мам з дитячими візками, ні юрби дітей, захоплених якоюсь грою.А побачить він море багатоповерхівок...............тупорилішої статті кореспондент волинь пост мабуть не міг придумати............і що цим хотів довести.......ото бездар......................
Відповісти
Такі бідні і нещасні українці,що вже немає навіть місць,де припаркувати авто.Пересідайте на велосипед.
Відповісти
Таких дворів є мільйони по всьому світі!!!
Відповісти
А у автора просто нема автомобіля))) заздрісник)на небо дивись)
Відповісти
Автомобіль є вже майже в кожній сімї, а пишуть ті, хто своє авто ставить на стоянку. А то потім "плачите" що машину підпалили, подряпали, відкрили....
Відповісти
На дорогі автомобілі гроші мають, а на стоянку нема. Напхали між деревами машин, що і дітям нема де гратись.
Відповісти
На фото нема жодної дорогої машини....
Відповісти
Який вже ти правильний
Відповісти
Кому надоїв автоколапс,то купуйте квартиру а хрущовці або брежнєвці.На два підїзди(32 квартири)нарахував 7 авто.Тут більшість людей виживає за рахунок субсидій.
Відповісти
там має бути не "ні" а "не". він побачить ні людей...ні мам
Відповісти
хоча б хтось звернув на це увагу, ця проблема є важлива і актуальна, ми сплатили величезні суми за квартири і мусимо жити в некомфортних умовах, постійно дихати вихлопними газами, до то ж це дуже не красиво, на таких подвір'ях не приємно, а головне не здорово гуляти дітям і проходити дорослим.Найжахливіше те, що будинки і далі притулюють одне до одного. Сфотографували наші двіри, а чому не сфотографували поряд новобудову,яку ще недавно почали зводити, хоча проблема вже у наших дворах з кучею авто давно. Бажаю проектантам і забудовникам, щоб їх діти жили так як наші
Відповісти
там має бути не "ні" а "не". він побачить ні людей...ні мам
Відповісти
Аколи вам починаємо ремонтувати двір і обладнувати парковку - починаєте "ми проти зрізання дерев", "я не хочу чужих машин під вікном", "в мене машини нема, мені треба кущики і квітник під вікном", "хай ставлять машини на дорозі, а не в нас в дворі"
Відповісти
Останні новини
«Автоколапс» у луцьких дворах
21 жовтень, 2016, 08:00