«Гроза» луцьких водіїв-порушників має страховку

«Гроза» луцьких водіїв-порушників має страховку
Евакуатор, який віднедавна почав працювати у Луцьку, насправді має страховий поліс, а непорозуміння виникло через повільне оновлення бази МТСБУ.

Про це заявив директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк, - пише Район. Луцьк.

Нещодавно з’явилася інформація про те, що евакуатор, який запрацював у Луцьку, може не мати страхового полісу. Про відсутність полісу на транспортний засіб у централізованій базі транспортного страхового бюро України повідомив Сергій Навроцький у Facebook.

Нагадаємо, що 8 жовтня у місті почав працювати евакуатор підйомністю 3,5 тонни, який здатний перевозити фактично усі види транспорту.

Олександр Мартинюк пояснює, що всі необхідні документи на транспортний засіб є, в тому числі і страховий поліс. Тому відсутність інформації у базі МТСБУ була несподіванкою і для нього. Аби прояснити ситуацію, директор підприємства звернувся до страхової компанії. Там пояснили – договір уклали на початку жовтня, а база МТСБУ оновлюється раз в місяць. Відтак дані про «жовтневі» поліси там з’являться тільки у листопаді.

Крім того, він пояснив ситуацію з номерними знаками евакуатора. Раніше на цих номерах і справді їздив автомобіль марки «Land Rover». Проте авто зняли з обліку, а номерні знаки здали, тому їх використали для евакуатора.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
новина ні про що. кожен ТЗ повинен мати страховку, і шо з того шо її має і даний ТЗ? в носі колупнули новину викулупнули
Відповісти