«П'яна» аварія в Луцьку: авто знесло паркан

«П'яна» аварія в Луцьку: авто знесло паркан
УВАГА! ПЕРЕДРУК ПУБЛІКАЦІЇ БЕЗ ДОЗВОЛУ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЕНИЙ!

У Луцьку сталася аварія, під час якої автомобіль врізався у паркан.

ДТП трапилася 20 жовтня на вулиці Ветеранів.

За словами очевидців, чоловік, який кермував машиною був п'яним. Він не впорався з керуванням автомобіля і той виїхав на тротуар. На щастя, попри вечірню пору нікого на дорозі машини не було. "Постраждав" тільки паркан.

На місці працювали медики та патрульні.

Водій під час розмови представився медиком.

Пізніше стало відомо, що це завідувач відділенням урології Луцької міської клінічної лікарні Мирослав Коник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
інтересно штраф заплатить ???
Відповісти
да какой штраф откупится
Відповісти
ото то лікарі !!!!!!!!!!!! напевно їхав на операцію !!
Відповісти
А грошенят на мерса з каменів видалених видобув?
Відповісти
Мерса лупанув конкретно.Майбутнім пацієнтам урології варто чекати подорожчання послуг.
Відповісти
Та куди там подорожчення, і так 2-3 тисячі брав. Воно і не дивно, що на такого мерса наздирав. Та таких лікарів гнати в шию з медицини з конфіскацією всього майна, в кращому випадку, про гірший я краще промовчу.....
Відповісти
які 2-3 тисячі.за такі гроші він з тобою не буде говорити
Відповісти
2-3 тис.? ха-ха...десяточка!
Відповісти
Це тільки на волиньпості пише що водій був п'яний. Шкода, що раніше улюблений сайт став типовою ''жовтою пресою''.
Відповісти
Так водій був не п'яний, він був мертвий, коли відкрили двері автівки я був на відстані 2-х метрів і гарно відчув носом стан його тверезості. Але в дечому волиньпост помилився це п'яне чмо обганяло по зустрічній на повороті перевищуючи швидкість, а не просто не впорався з керуванням. І лише 2 секунди згаянні у супермаркеті на закриванні сумки запобігли потраплянню під його колеса на пішоходному переході. І між іншим місце куди ця худоба влетіла завжди людне.
Відповісти
не судіть і не судимі будете. Краще подивіться, як поліція їздить, а Мирославу Володимировичу бажаю міцного здоров'я і швидкого одужання.
Відповісти
Страшно і моторошно, мої діти,і не тільки, через цей перехід ідуть до і зі школи.Слава Всевишньому що їх в цей час там не було.А цього "шумаХЕРА" в камеру.До речі,на цьому місці ще недавно стояв кіоск з квасом і лимонадом,біля якого постійно повно школярів. Слава Богу,що його вже немає,бо без жертв точно не обійшлося б.
Відповісти
М"яко кажучи я в шоці, бо досить давно і лише з кращої сторони знаю пана Мирослава, і не лише за його професійність. Мав щасливу нагоду колись працювати разом, на довгі роки він для мене став взірцем людяності і прикладом справжнього лікаря. Саме тому ця пригода мене глибоко вразила і абсолютно не віриться що на цьому місці, далеко не шанобливому, опинився саме він. Я щиро сподіваюся, що пан Мирослав отямиться і покається за свій ганебний вчинок. Цілком можливо у нього були на це якісь вагомі причини, наприклад коли ціль виправдовує засоби, які зрештою бувають у кожного з нас, але навіть цим причинам нема виправдання, бо.... просто нема...
Відповісти
Скотина хабарник ще той
Відповісти
Коник розбив свого коника....
Відповісти
ще той коник. уродлох а не уролог
Відповісти
Мдааа.... Якщо вже піськоправи на Е-шках п'яні їздять то про що говорити далі...ні разу не корупціонер.
Відповісти
Горе-водії: водії-втікачі і водії-п'яні...Неодноразово затримують їх за водіння в нетверезому стані за кермом, та щоразу відкуповлюються... От і всі горе-праоохоронці та горе-судді стають співучасниками вбивств, які стаються на дорогах !!!
Відповісти
Відмінний хірург-уролог,високопрофесійна і талановита людина,гордість нашого міста та області,так як своїми золотими руками проводить унікальні операції ,які завдячуючи йому проводяться тільки в Луцькій міській клінічній лікарні.Тепер пацієнтам з важкою урологічною патологією не потрібно звертатися в клініки Києва,а достатньо звернутися до Мирослава Володимировича.Неодноразово мої родичі оперувались в цієї інтелігентної і порядної людини,ДЯКУЮЧИ ЙОМУ ,В БРАТА МОГО ЧОЛОВІКА,ЧЕРЕЗ 9 РОКІВ БЕЗУСПІШНОГО ЛІКУВАННЯ В КЛІНІКАХ КИЄВА НАРОДИЛИСЬ ДОВГООЧІКУВАНІ ДОНЬКИ-ДАРИНКА ТА ІРИНКА.Б ажаємо йому всією родиною здоров,я.І впершу чергу -аварія це доля секунди,любій людині може стати погано за кермом Юми всі під Богом ходимо.
Відповісти
Найкрачий лікар уролог нашого міста.Не судіть
Відповісти
Найкращий уролог! На вашу думку лікарь повинен ходити жебраком? Подивіться як живуть і на чому їздять "безробітні".
Відповісти
Я думаю, що цей випадок стане для лікаря уроком на все життя, слава Богу що ніхто не постраждав, а ви люди не судіть і не судимі будете можливо взавтра прийдеться до нього звернутись, а Бог все бачить .
Відповісти
Останні новини
«П'яна» аварія в Луцьку: авто знесло паркан
20 жовтень, 2016, 18:23