Луцьк роблять безпечнішим з допомогою театру. ВІДЕО

Луцьк роблять безпечнішим з допомогою театру. ВІДЕО
У Луцьку за допомогою вистави форум-театру людей закликали не бути байдужими до навколишнього світу.

Захід відбувся у четвер, 20 жовтня, на Театральному майдані у рамках кампанії «Безпечний Луцьк: гендерний моніторинг центральної частини міста», - повідомляє Громадське. Волинь.

«Ми, спільно із гендерним інтерактивним театром Луцького педадогічного коледжу, підготували виставу до Всесвітнього дня гідності», – зазначила координаторка проекту Тетяна Карпів.

«В інтерактивній формі роботи ми обігруємо певну ситуацію, в якій обов’язково є жертва, є агресор і кілька нейтральних учасників чи учасниць. Я звертаюсь до вас, щоб ви після завершення ситуації долучалися до обговорення і пропонували свою роль. Тобто показали, якби ви вчинили на місці людей з вистави», – зазначила викладачка Луцького педадогічного коледжу Ірина Ковальчук.

Нагадаємо, учасники кампанії «Безпечний Луцьк: гендерний моніторинг центральної частини міста» проводять моніторинг, наскільки центр Луцька пристосований для життя.

Після завершення кампанії вони планують порівняти стан центру Луцька до і після змін та подати свої пропозиції міському голові Миколі Романюку та відповідальним за реконстрікцію для подальшого врахування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк роблять безпечнішим з допомогою театру. ВІДЕО
20 жовтень, 2016, 23:13