Депутати підняли собі зарплату вдвічі

Депутати підняли собі зарплату вдвічі
Верховна Рада майже удвічі збільшила посадові оклади народних депутатів.

Документ в цілому підтримало 230 народних депутатів, - повідомляє Громадське.

Виходячи із документу, посадовий оклад голови Верховної ради Андрія Парубія збільшиться до 30 мінімільних заробітних плат (мінімальна зарплата в Україні становить 1450 гривень – ред.) — до 43,5 тисячі гривень, заступника голови Ірини Геращенко — до 28 окладів — до 40,6 тисячі гривень.

Зарплата заступника голови ВР Оксани Сироїд так само збільшиться до 28 мінімальних заробітних плат.
Заробітна плата народного депутата становитиме 25 «мінімалок», що дорівнює — 36,250 тисячі гривень.

Згідно із документом, для оплати праці помічників-консультантів незалежно від їх кількості народному депутату встановлюється загальний місячний фонд у межах 16 мінімальних заробітних плат — до 23,2 тисячі гривень.

Нагадаємо, заробітна плата голови ВР Парубія за вересень становила 20,2 тисячі гривень, Геращенко — 19,7 тисячі гривень, а заступника голови Сироїд — 18,6 тисячі гривень.

З урахуванням всіх надбавок, доплат та винагород Парубій заробив у вересні 20 240 гривень. Першому віце-спікеру Геращенко всього за вересень було нараховано 19 742 тисячі гривні. Зарплата Сироїд за серпень становила 18,6 тисячі гривень.

Нагадаємо, в серпні зарплата Парубія становила 17,4 тисячі гривень, Геращенко — 6,3 тисячі гривень, Сироїд — 14,1 тисячі гривень.

Відповідні зміни набирають чинності з 1 листопада 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому так мало підняли - треба було піднімати вп'ятеро, може б тоді, нарешті, нажерлися і вдавилися.
Відповісти
Молодці розуміють як треба боротися з інфляцією,а парубію і мінімалкі забагато все що робить то тільки ляскає язиком про візовий режим з РФ
Відповісти
А в той час держслужбовцям на місцях з травня, коли ніби-то "підвищення зарплати" відбулося, постійно затримують і недоплачують і той мізер, що є. От тицьнули в жовтні "аванс" 400 гривень, і живи, як хочеш - на рабів грошей немає, мільйонери мають отримати спершу!
Відповісти
ЗУПИНІТЬ ДУРНУ ВІЙНУ !!! МОЛОДЬ І МИРНЕ НАСЕЛЕННЯ ГИНЕ, СХІД УКРАЇНИ БЕЗ ЇЖІ, ТЕПЛА , МЕДИКАМЕНТІВ І ЖИТЛА !!! Під час війни в Україні, ця влада бандитів і бариг всяку фігню виробляє, а не цілодобово про збереження України думає і не про те, щоб був МИР І СПОКІЙ на УКРАЇНІ !!! ...
Відповісти
то піди і зупини війну, якщо знаєш як
Відповісти
Але чомусь на Майдан ніхто не виходить, всі задоволені... Ще не зрозуміли, що то за Майдан був і для кого?!
Відповісти
Напевне українцям треба зробити так як в Грузії, розстріляти всю цю срань у верховній раді і почати розбудовувати Україну з чистого аркуша.
Відповісти
не знав шо в грузії так зробили
Відповісти
тільки такий вихід
Відповісти
Напевне українцям треба зробити так як в Грузії, розстріляти всю цю срань у верховній раді і почати розбудовувати Україну з чистого аркуша.
Відповісти
Комуналка дорожчає. Тому і зарплату собі піднімають. А нам простим смертним і так добре. Ми стогнемо але робити нічого з цим не будемо. Та і смислу щось робити вже немає. Владу в нас поміняти ніяк не можливо
Відповісти
ви праві, владу в нас змінити неможливо і знаєте чому? тому що влада виходить з народу, і поки народ буде все рішати через знайомих і за бабло, те саме й робитимуть люди в ВР
мінятись потрібно самим, тоді й здивуєтесь як влада зміниться. дітей виховуйте правильно
Відповісти
Парубій молодець.Гарно вчив математику в школі.По мінімалці в день!А для холопів рулон туалетного паперу на місяць,флакон одеколона на рік а з ліків тільки анальгін і парацетамол.Далі буде ще веселіше.Слава Україні!
Відповісти
Да той нигідник Парубій разом з Пашинським перші повинні у тюрьмі сидіти, а він голова Верховної Ради? Ця країна давно з'їхала з колії!!! :(
Відповісти
за підвищення зарплати проголосували всі волиньські депутатм
і так званий Атовеець Лапін.Люди складають в корзинки в магазинах продукти для бійців а тут фейкова верховна рада яка
приймає спамовські закони які на протязі невеликого відрізку часу знову переглядаються,що створює ілюзію активної роботи
Відповісти
Як тут не погодитись з спікером, що має 1% підтримки в суспільстві - "Ми парламент воюючої країни", Словом "Все для фронту , все для перемоги" !
Відповісти
Повернути Януковича
Відповісти
Та щоб ці ,,, жили на одну зарплату !!!!!!
Відповісти
Останні новини
Депутати підняли собі зарплату вдвічі
21 жовтень, 2016, 03:07