Дикуни труять тварин у Луцькому зоопарку

Дикуни труять тварин у Луцькому зоопарку
Випадки захворювання мешканцiв Луцького зоопарку спричиненi продуктами, якi згодовують їм вiдвiдувачi. На жаль, людська їжа стає для тварин отрутою.

Про це пише Людмила Приймачук на шпальтах газети Експрес.

Про небезпеку неправильного харчування для тварин повiдомляють таблички при входi в Луцький зоопарк та на кожному вольєрi. Годувати тварин можна лише спецiальним кормом, який продають на касi.

"Та майже щодня ми стикаємося з новими фактами варварського ставлення до тварин. Днями виходжували копитних, їх нагодували капустою, що спричинила здуття живота. Для когось, очевидно, важливо потiшити себе чи свою дитину тим, що тваринка з'їсть принесений банан, хлiб чи навiть жуйку! А думка про те, що наступного разу цю тваринку вже можна й не побачити, їх не хвилює", - розповiдає директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко.

Так, нещодавно в Миколаївському зоопарку невiдомi отруїли двох диких кiшок. З ознаками сильної iнтоксикацiї помер у конвульсiях самець снiжного барса, а ранiше у вольєрi виявили мертву самицю пуми.

"Деякi вiдвiдувачi i справдi поводяться як дикуни. Учора бачила, як шестирiчна дитина їла чипси й годувала ними мавп, а мама їх фотографувала. Я зробила зауваження, а вона на мене ще й визвiрилась", - каже лучанка Олена.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цих *людей* самих треба показувати з кліток, дикуни..............
Відповісти
Та мама точно дебільна,якщо з маленьку дозволяє дитині їсти всяку гидоту на зразок чіпсів.Да на вас начхати а тварин шкода.
Відповісти
Останні новини
Дикуни труять тварин у Луцькому зоопарку
21 жовтень, 2016, 00:47