Луцьк дасть 2 мільйони на ремонт дороги до Прилуцького

Луцьк дасть 2 мільйони на ремонт дороги до Прилуцького
Нині Луцька міська та Прилуцька сільська ради активно напрацьовують напрямки співпраці. Одним з ключових питань співробітництва між радами є ремонт дороги, яка сполучає ці два населені пункти.

Про це йшлося 21 жовтня під час засідання комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, етики та регламенту.

Так, заступник міського голови Сергій Григоренко пояснив, що наразі гостро стоїть питання ремонту дороги до села Прилуцьке, на яку потрібно близько 5 мільйонів гривень.

«Єдиний найкоротший і найвигідніший шлях між містом та Прилуцьким – це дорога, яка починається на вулиці Наливайка і йде аж до вулиці Богуна. Протяжність цього шляху 1,6 кілометра. Ми готові дати кошти на ремонт цієї дороги на умовах співфінансування. 40% від вартості ремонту дасть Луцькрада, 10% - Прилуцька, решта – з інших джерел.

Можливо кошти дадуть з Державного фонду регіонального розвитку, а може з обласного бюджету. Частка Луцька складе близько 2 мільйонів гривень», - пояснив Сегрій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк дасть 2 мільйони на ремонт дороги до Прилуцького
21 жовтень, 2016, 11:06