Лучани вимагають скасувати рішення про знесення сараїв

Лучани вимагають скасувати рішення про знесення сараїв
Мешканці трьох будинків по вулиці Кожедуба вимагають скасувати рішення виконавчого комітету Луцькради про знесення господарських споруд поблизу цих двопопверхівок.

Як пояснила мешканка одного з будинків Юлія, мова йде про сараї поблизу житлових будинків за адресою Кожебуда №22, №24 та №26.

Свого часу ці будинки будували для працівників авторемонтного заводу. Окрім цих будівель, звели й господарські приміщення для зберігання інструментів та інших побутових потреб. Зараз люди активно користуються цими сараями, ремонтують та доглядають їх.

В 1959 році працівникам заводу було видано ордери на поселення в житлові будинки та користування господарськими спорудами. Проте на сьогоднішній день у міській раді немає жодних документів щодо цих приміщень. На підставі цього й було прийнято рішення про демонтаж самовільно встановлених споруд.

Окрім того, люди наголошують на тому, що в документації дерев’яні сараї вказані, як металеві гаражі.

Власники сараїв вже неодноразово звертались до заступника міського голови Тараса Яковлева, до головного архітектора та художника міста і усі вони запевняли, що їхні господарські споруди ніхто зносити не буде.

Проте зовсім нещодавно люди отримали лист з міської ради про те, що у січні 2017 року їхні сараї таки демонтують.

Відтак, люди вимагають скасувати рішення виконкому та не зносити господарські споруди.

Під час розгляду цього питання стало відомо, що рішенням сесії Луцькради можна скасувати рішення виконкому,однак це питання необхідно вирішити. Окрім того, мешканцям двоповерхівок порадили створити ОСББ та самостійно вирішувати подібні питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це Гейропс, а там хлівів ноу...
Відповісти
Термин "самовільно встановленая споруда" юридически какбы не подходит под вердикт и повод сноса данных строений. Ведь факт самовольного установления не доведен. Власть порой часто занимается махновщиной а суды покрывают их незаконную деятельность. Дождутся "слуги народа" того, что нагайкой их отстегают.
Відповісти
Останні новини
Лучани вимагають скасувати рішення про знесення сараїв
21 жовтень, 2016, 12:15