Податківці зловили 8 нелегальних водіїв, які возили волинян до Києва

Податківці зловили 8 нелегальних водіїв, які возили волинян до Києва
Пасажирів із Каменя-Каширського до Києва протягом трьох років перевозили водії, з якими не було укладено жодних трудових угод.

Про це повідомили у секторі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Відповідно, перевізник не подавав у контролюючі служби відомостей про нарахування заробітної плати, не сплачував податок на доходи фізичних осіб та єдиний податок. Ці порушення податкового і трудового законодавства волинські податківці встановили в ході спільних перевірок із прокуратурою та Державної інспекцією праці.

«Для невеликого міста – це досить масштабне, але, на жаль, не єдине виявлене нами порушення у сфері пасажирських перевезень. Хочу звернути особливу увагу на той момент, що кожен такий випадок - це не тільки ігнорування вимог діючого законодавства, ненадходження коштів до бюджету, але й серйозна загроза безпеці громадян», - підкреслив голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич.

Наразі за цими фактами перевізнику нарахували більше 11 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, понад 5 тисяч гривень єдиного податку та зобов’язали оформити належним чином трудові стосунки зі своїми найманими працівниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Податківці зловили 8 нелегальних водіїв, які возили волинян до Києва
02 жовтень, 2012, 09:29