Догралися: на чиновників через ківерцівські дороги завели кримінал. ВІДЕО

Догралися: на чиновників через ківерцівські дороги завели кримінал. ВІДЕО
Ще в травні вулицями Ківерців повинен був пройтися грейдер, щоб вирівняти грунтові дороги містечка. Однак на календарі осінь, а їздити тут не стало комфортніше.

Кошти підряднику – ТОВ «Унідор Сервіс» виплатили, а результату роботи нема. Місцеві кажуть, що грейдер виконав свою роботу неякісно, - повідомляє Громадське. Волинь.

«В нас проводилося грейдерування з 4 по 7 травня. Після цього я пішов перевірити, як прогрейдерували, який ефект від грейдерування, і виявив, що всі вулиці не прогрейдеровані. Половина з них про грейдерована, а половина – ні», – розповів депутат Ківерцівської міськради В’ячеслав Гордіюк.

Чоловік разом із ківерчанкою Анною Мов'як вирішили з’ясувати, чому заходи з поліпшення стану доріг, на які в цьому році Ківерцівською міською радою було виділено близько 60 тисяч гривень, не принесли бажаного результату.

В акті виконаних робіт перераховано кілька десятків вулиць, якими мав пройтися грейдер. Однак, декотрі громадяни так і не дочекалися «свята» на своїх.

«Вулицю Довбуша не грейдерували, вулиця Пархоменка була не грейдерована, вулиця Лесі Українки прогрейдерована частково…», – розповідає Анна Мов'як і додає, що до цього переліку внесли також і вулиці, які грейдеруванню не підлягають.

Одну з таких, кажуть містяни, вимостили три роки тому. Міська влада каже, що всі роботи було виконано і посилається на висновок експертів Державної фінансової інспекції у Волинській області, які не виявили жодних порушень.

На запит, яким чином відбувалася перевірка виконання робіт і до якого висновку дійшли експерти держфінінспекції, журналісти отримали відповідь, де вказано, що висновок експертів базувався на надісланих ВУЖКГ документах з питань грейдерування вулиць міста, а безпосередньої виїзної перевірки виконання робіт установа не проводила.

Наразі справу про неякісне і неповне грейдерування вулиць міста Ківерці внесено до ЄРДР, і триває слідство стосовно недбалого відношення посадових осіб до своїх обов’язків.

«Мої надії, що такі випадки вже не будуть повторюватись так, як було. Це було озвучено міським головою на засіданні виконкому. Будуть напрацьовувати і шукати інші шляхи, як рівняти ті грунтові дороги, які в нас наразі є», – сподівається Анна Мов’як.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куй вам, а не грейдер, дорогi кiверчане
Відповісти
Пора вже починати за яйця вішати ...
Відповісти
Давно вже пора за Крупника і його команду взятися!!!
Відповісти
Останні новини
Догралися: на чиновників через ківерцівські дороги завели кримінал. ВІДЕО
21 жовтень, 2016, 14:04