За «ДНР» воюють волиняни, - СБУ

За «ДНР» воюють волиняни, - СБУ
На жителя Волині, який перейшов на бік терористичної організації в АТО, відкрили кримінальне провадження щодо державної зради.

Про це повідомив начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк на нараді з приводу профілактики правопорушень 21 жовтня, - повідомляє Конкурент.

Цьогоріч за матеріалами управління Генпрокуратуривідкрито кримінальне провадження за статею 111 Кримінального кодексу України "Державна зрада" і участь в терористичній організації стосовно волинянина, який був затриманий в зоні АТО і перейшов на бік ворога. На сьогодні він воює на тій стороні", – зауважив начальник управління СБУ.

Крім того, зі слів Фелонюка, на Волині "розробляють" ще декілька мешканців. Керівник СБУ наголосив на тому, що органам місцевого самоврядування зазвичай відомо про такі факти, тому закликав їх сприяти Службі безпеки України і повідомляти про можливі загрози. Адже від цього, мовляв, залежить збереження держави Україна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"який був затриманий в зоні АТО і перейшов на бік ворога"
затриманий чи потрапив в полон ?
Відповісти
так є .... Президент і екс-Президенти, діючі міністри і екс-міністри всі зраджують і обкрадають Україну на державному рівні 25 років ....
Відповісти