Як у волинському ліцеї складали клятву. ВІДЕО

Як у волинському ліцеї складали клятву. ВІДЕО
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” відзначила своє 54-річчя.

В рамках святкувань учні-ліцеїсти урочисто склали Клятву. Це відбулося 21 жовтня, - пише БУГ.

Привітати адміністрацію та учнів навчального закладу із 54-річчя прибули: Олег Свідерський, секретар міської ради, Валентин Кошельник, помічник нардепа та підприємець, В’ячеслав Петрук, начальник відділу освіти міськвиконкому, Олена Пелех,заступник директора педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського.

“Сьогодні у нас свято і я щиро вітаю всіх хто з ними. Я щиро вітаю наших дітей, працівників, батьків, випусників нашого навчального закладу, які завітали в цей день до нас. Дорогі друзі, ми створили заклад нового типу – “Центр освіти та соціально педагогічної підтримки”. У цих словах заключається сутність нашої роботи, сутність всього, що робиться у нашій школі. Ми навчаємо і навчаючи підтримуємо кожну дитину котра приходить до нас в навчальний заклад,” – привітав Валентин Вірковський, директор школи-інтернат.



Учням-ліцеїстам директор школи побажав, щоб слова Клятви не були для них звичайними словами, а мали емоційне наповнення та щоб учні в майбутньому були готові виконувати свій обов’язок перед державою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у волинському ліцеї складали клятву. ВІДЕО
22 жовтень, 2016, 05:51