У Ковелі хочуть створити «земельний резерв»

У Ковелі хочуть створити «земельний резерв»
На розгляд чергової сесії ради подано проект рішення про створення у місті запасу земельних ділянок для їх наступного відведення учасникам бойових дій, інвалідам війни, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі АТО та інших пільгових категорій населення.

Авторами його є голови депутатських фракцій Ігор Пініс («УКРОП»), Олександр Місяць (Радикальна партія Олега Ляшка), Сергій Кошарук (БПП «Солідарність») та Вадим Ткачук (ВО «Свобода»), - пише Kowel.com.ua.

Нагадаємо, що місяць тому автори проекту рішення також колективно запропонували резервувати земельні ділянки для наступного відведення учасникам бойових дій, інвалідам війни, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі АТО. Але до сесійного пленарного засідання, яке відбулося 29 вересня, той задум «не дожив».

Начальник юридичного відділу міськвиконкому Геннадій Куптій каже, що даний проект суперечить вимогам чинного законодавства, обмежує права та законні інтереси громадян, виходить за межі повноваження міської ради. Як твердить начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов, необхідно розробити загальне положення щодо надання у місті земельних ділянок, згідно якого і працювати. А секретар міськради Віра Федосюк говорить, що до плану підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік депутатами було включено регламент розподілу земельних ділянок, але самого проекту ще й досі не подано.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі хочуть створити «земельний резерв»
22 жовтень, 2016, 02:30