У селищі на Волині відкрили оновлений спортзал

У селі Топилище на Іваничівщині оновили спортивну залу, яка до цього була вкрай занедбаному стані.

Це – спільний проект Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», громади та бізнесу. У спортзалі постелили підлогу, замінили стіни, придбали інвентар. Зробили належні умови школярам для занять спортом, - повідомили у прес-службі політика.

Народний депутат Ігор Гузь відвідав заклад, проінспектував якість роботи та зауважив, що конкурс, ініційований Фондом "Прибужжя" дає можливість людям самостійно спрямовувати кошти на важливі потреби, вчить самоорганізовуватися та цінувати те, що зроблене власними руками.

Ігор Гузь підкреслив, що він й надалі разом зі своєю командою підтримуватиме підтримувати молодь та ініціативи для популяризації здорового способу життя.

«Моя команда й надалі буде підтримувати спортивні ініціативи. Давайте спільно робити наше життя кращим», - наголосив він та подякував громаді Топилища за активну життєву позицію.
Проект «Громада, влада та бізнес – разом заради майбутнього», ініційований громадською організацією, став одним із шести переможців другого етапу конкурсу «Крок назустріч» від Фонду «Прибужжя».

Загальна вартість проекту сягнула 26.тис. грн. Для його втілення ініціативна група отримала сертифікат від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» на суму 20 тисяч гривень, ініціатори проекту – 4740 грн та організації-партнери – 1260 грн.

Депутат також додав, що з його ініціативи у селі Топилище до кінця року постане новий дитячий майданчик, вартістю майже 80 тисяч гривень, втілений за кошти субвенції. Крім цього, ще спрямовується 220 тис. грн на освітлення вулиць села Топилище.

«Вдалося «вигризти» кошти. Хоч і невеличке село, але також потребує розвитку інфраструктури», - підкреслив він.

Ігор Гузь від Фонду «Прибужжя» подарував школярам спортивний інвентар, а також вручив подяки народного депутата місцевим жителям, які активно сприяли втіленню цього проекту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не заздри чувак.Ти сам хоч щось зробив?
Відповісти