Кварцяний: «Хлопці сьогодні заслужити слова подяки»

Кварцяний: «Хлопці сьогодні заслужити слова подяки»
Головний тренер Волині Віталій Кварцяний прокоментував перемогу своєї команди у матчі 12 туру Ліги Парі-Матч над Дніпром (3:0).

"Наша команда до цього матчу дуже серйозно готувалася, так як зажди ми серйозно готуємося. Вдалося багато чого реалізувати. Ми задоволені їхньою віддачею, врешті чоловічим характером", - цитує його прес-служба клубу.

"Ви пригадуєте, скільки матчів нам не вдавалося виграти. Ми ризикнули, дали їм дуже серйозне навантаження. Ситуація змусила до цього і ми поліпшили їхні фізичні кондиції. Якби витримали тренування, відновилися б, то ми мали б перевагу в цьому компоненті. Так і сталося. Не відбивалися, а шукали щастя біля чужих воріт", - додав він.

"Увесь матч ми пресингували, чого не завжди вдається і зі слабшими командами. Включали швидкості природні і це нас радувало, що грали набагато швидше", - мовив тренер.

"Я дуже задоволений цією грою, тим, що ми підтвердили – "Волинь" – серйозний клуб. Зараз маємо 85% наших вихованців. Те, що від нас інвестор хотів – такий процес відбувається. Хлопці сьогодні заслужили слова подяки за те, що відпрацювали сьогодні", - вважає Кварцяний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Волинь вперед ви того варті
Відповісти
Останні новини
Кварцяний: «Хлопці сьогодні заслужити слова подяки»
22 жовтень, 2016, 23:42