ТОП-10 рекламних роликів

ТОП-10 рекламних роликів
23 жовтня відзначається День рекламіста або День працівника реклами – неофіційне свято всіх рекламістів, який відзначають разом з Днем маркетолога та PR-спеціаліста.

У сучасному світі рекламний ролик – не просто презентація продукту, а справжній міні-фільм, здатний заінтригувати, розсмішити або зворушити до глибини душі, - пише Новий Час.

На честь святкування Дня реклами НВ Style зібрав 10 найбільш цікавих і пам'ятних рекламних роликів, які входять до списку культових креативних творінь, удостоєних престижних премій, таких як Каннські леви.


Apple – 1984
Перша реклама Apple, що представляє лінійку комп'ютерів Macintosh. Хвилинний ролик показали по телебаченню всього один раз, 22 січня 1984 року, під час трансляції Супербоула — фінальної гри чемпіонату Національної футбольної ліги США. З цього ролика почалася публічна історія компанії Apple.



Nike - The Jogger
Ролик є класичним прикладом реклами Nike – візуально проста, вона розповідає про 12-річного хлопчика Натана, який доводить, що велич не більш унікальна, ніж здатність дихати.



Old Spice – The Man Your Man Could Smell Like
Легендарна реклама Old Spice під назвою Чоловік, яким повинен пахнути ваш чоловік, отримала гран-прі Золотий лев. Це блискучий приклад креативної і простий реклами – відомий ролик, який повинен побачити кожен.



Red Bull – Stratos
Red Bull Stratos – проект за участю австрійського скайдайвера Фелікса Баумгартнера. 14 жовтня 2012 року Баумгартнер піднявся на висоту 39 кілометрів у стратосферу над Розуел, Нью-Мексико на повітряній кулі, наповненій гелієм, і здійснив вільне падіння в скафандрі на Землю.

Під час стрибка Баумгартнер подолав звуковий бар'єр, ставши першою людиною, яка зробила це без двигуна. Швидкість досягла 1357,6 км/год. Передбачалося, що вільне падіння (до розкриття парашута) триватиме близько 5-6 хвилин, але воно закінчилося через 4:22 після стрибка.

Red Bull заявляє, що їх мегатрюк, що отримав назву «місія на край космосу» не був рекламною кампанією. І це саме те, чого завжди не вистачає індустрії реклами і маркетингу.



P&G – Thank You Mom
Procter&Gamble досі продовжує серію роликів під слоганом Спасибі, мамо, серед яких – емоційні відео про силу кожної мами в світі. У компанії відзначають, що серія роликів – це швидше соціальний проект, а не телевізійна реклама.



Vim – Cream
Забавна реклама засобів для прибирання будинку від бренду Vim отримала Золотого Лева в 2005 році. Це коротка, але дивовижна історія про те, як багато часу прибирання будинку забирає у мами на шкоду спілкуванню зі своїми дітьми. Згодом багато брендів вкрали цю ідею у Vim і представили схожі рекламні ролики.



Volvo – The Epic Split feat. Van Damme
Ролик 2013 року, у якому Жан-Клод Ван Дамм показав свій знаменитий шпагат на вантажівках, що рухались паралельно. Реклама свого часу підірвала інтернет і стала одним з найкращих рекламних роликів десятиліття.



Evian – Baby&Me
Ролик від Evian став самим популярним на YouTube за всю історію відеохостингу. За 2 роки він зібрав більше 110 мільйонів переглядів.



Chanel – Le Film
Рекламний ролик Le Film від Chanel з Ніколь Кідман у головній ролі став одним з найдорожчих в історії. На його створення компанія витратила близько 20 млн доларів, а сама Ніколь за участь у зйомках отримала найбільший гонорар – 4 млн доларів.



Honda – The Cog
Справжній шедевр реклами від Honda був знятий без застосування монтажу з лише одним склеюванням – для його зйомки знадобилося 606 дублів. Ролик отримав більше 25 престижних нагород і став одним з найбільш обговорюваних в світі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-10 рекламних роликів
24 жовтень, 2016, 02:21