Екс-керівник лісгоспу на Волині хоче поновитися через суд

Екс-керівник лісгоспу на Волині хоче поновитися через суд
Колишній директор «Камінь-Каширськагроліс» хоче поновитися на посаді.

Чергове судове засідання, під час якого розглядатиметься справа про законність звільнення посадовця, районним судом призначене на 10:00 завтра, 25 жовтня, - повідомили у прес-службі Волинського управління лісомисливського господарства.

Як повідомлялося раніше, рішення про розірвання контракту з керівником цього лісгоспу Державним агентством лісових ресурсів було прийнято за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства, проведеної Волинським ОУЛМГ в рамках повноважень.

Тоді, крім інших численних порушень, було зафіксовано факти самовільних рубок деревини на мільйонні суми, завищення собівартості деревини під час відпуску, безпідставного списання техматеріалів та нарахування заробітної плати. Загальна сума нанесених державі збитків при цьому загалом становить понад 8 млн грн.

Матеріали перевірки було скеровано до правоохоронних органів. Правоохоронцями порушено дві фактові справи. До цього часу вони не перекваліфіковані, нікому не оголошено про підозру, не вирішено питання про відшкодування понесених збитків.

Подібне зволікання у процесі розслідування призвело до того, що екс-керівник підприємства ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», відчуваючи безкарність, подає позов до суду. У суді він не лише намагається встановити незаконність розірвання контракту та звільнення, а й має намір стягнути з колишнього роботодавця чималу компенсацію, в тому числі і моральну

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за дурниця завищено собівартість продукції під час відпуску. Реалізація лісопродукції проводиться по рекомендованих цінах а не по собівартості це 1 . 2-ге якщо реалізація по завищених цінах значить отримано вищу вигоду у відповідності до цього сплачено більше податків безпідставне списання техматеріалів -це що директор посмів списати матеріали які по рахунках ВОУЛМГ виставлені та розіслані лісгоспам щоб провести ремонти в кабінеті у начальчства? Директор не знає що треба зховати на свої витрати ? ОТ Дурень .
Відповісти
Правильно в офшорні зони продавати треба та по занижених цінах, як це заставляв форточка робити. Маразм
Відповісти
це справа баранів з його оточення...
Відповісти
це справа баранів з його оточення...
Відповісти
Таким чином кватирко усунув всіх неугодних: Мірошниченка-то же судиться, Петра Петровича-тоже судиться, Вовка, Ребера, а то не слухались продавати продукцію в офшорні Кіпр, Панама-знаєте? яку суму недотримує бюджет пане Гунчик? На колісникові фірми-ганьба, ганьба.О це кришування!
Відповісти