Суд у справі підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної знову відклали

Суд у справі підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної знову відклали
Колегія суддів Апеляційного суду Волинської області відклала розгляд апеляційної скарги підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної.

На початку судового слухання, 24 жовтня, головуючий по справі суддя Віталій Денісов оголосив клопотання від одного з адвокатів підозрюваного Сергія Полячука про те, що він не може прийти на слухання, оскільки приймає участь в іншій справі у Луцькому міськрайонному суді.

А відтак просив відкласти слухання. Таку позицію підтримав його колега Віталій Шостак, який також представляє інтереси підозрюваного у цьому провадженні, та законний представник неповнолітнього, який перебуває на лаві підсудних.

Прокурор заперечив проти задоволення цього клопотання, мовляв, право підозрюваного на захист не буде порушене, оскільки до суду прийшов один з адвокатів та законний представник неповнолітнього підозрюваного.

Втім, колегія суддів ухвалила таки відкласти судове засідання до 27 жовтня.

Нагадаємо, що нині на лаві підсудних перебуває 16-річний житель Нововолинська, якого підозрюють у вбивстві Катерини Литкіної.

Суд І інстанції призначив підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою, терміном на 60 діб, який згодом продовжили.

Нині адвокати підозрюваного просять суд скасувати ухвалу слідчого судді, а самого юнака відпустити додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як тільки цього садюгу відпустять додому, так його і бачили. Все його сімейство хоче разом з ним виіхати, хату вже Продають!!!!
Відповісти
Або хочуть відкупитись
Відповісти
другого, що в Словенії?Втік другий за кордон вчасно, така крута поліція, що не можуть підозрюваного у вбивстві визвати з-за кордону. Відкуплять, відкрутять вбивць, а дівчини нема.
Відповісти
якби поліція була зацікавлена.робить відповідні документи про те що людина причетна до криміналу і вони повинні передати цю особу
Відповісти