Platinum Bank створить в лікарнях Луцька екологічні куточки*

Platinum Bank створить в лікарнях Луцька екологічні куточки*
Platinum Bank оголошує про старт щорічної соціально-екологічної ініціативи, мета якої – створити зелені куточки в українських лікарнях. Проект, який банк реалізує в різних регіонах України вже вчетверте, дає можливість усім небайдужим співвітчизникам долучитися до екологічної ініціативи та зробити палати медичних установ більш затишними і привітними.

Щоб взяти участь, усім бажаючим необхідно з 10 по 28 жовтня принести горщики з рослинами в будь-які відділення або точки продажів Platinum Bank, які згодом будуть доставлені волонтерами в лікарні міст.

Живі рослини сприятимуть збагаченню повітря киснем у приміщеннях лікарень, а це, в свою чергу, позитивно позначиться на процесі одужання пацієнтів. Також екологічні куточки допоможуть поліпшити настрій та психологічну атмосферу.

«Ми розуміємо, що сьогодні основні зусилля державних медзакладів спрямовані в першу чергу на забезпечення препаратами та обладнанням, тому Platinum Bank в рамках корпоративної соціальної відповідальності реалізовує проект, здатний створити комфорт і затишок для пацієнтів лікарень. Сподіваємося, що жителі Луцька не залишаться осторонь від ініціативи та внесуть свій внесок у добру справу», – коментує Костянтин Смольський, Голова Правління Platinum Bank.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Platinum Bank створить в лікарнях Луцька екологічні куточки*
25 жовтень, 2016, 15:02