Смартфони, планшети та 3G: у Луцьку відкрили новий магазин Київстар*

Смартфони, планшети та 3G: у Луцьку відкрили новий магазин Київстар*
Національний телеком оператор Київстар продовжує розвиток власної торгової мережі. Цими вихідними у Луцьку відкрився магазин Київстар у новому форматі. Тепер торговельна мережа компанії нараховує 384 магазини по всій Україні.

Флагман Київстар розташований в пішохідній частині міста, за адресою вул. Л.Українки, 56. Тут клієнти можуть вибрати найсучасніші девайси, а також отримати допомогу та консультації про всі послуги мобільного та фіксованого зв’язку Київстар.

«Новий формат магазинів - це, в першу чергу, сучасний дизайн і бездоганна ергономіка простору. У центрі уваги - клієнт, зручність і доступність. Крім звичних для абонентів консультацій, нові магазини пропонують широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів до них, а також інноваційних гаджетів, таких як окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, героборди і т.п. При цьому ціни на пристрої такі ж, як в інтернет-магазинах, але тут їх ще можна й протестувати» - зазначила Олена Мироненко, директор з роздрібних продажів Київстар.

В залежності від типу магазину асортимент смартфонів нараховує від 30 до 55 моделей, а також представлені планшети та різні аксесуари для гаджетів. Відвідувачі можуть вільно тестувати роботу будь-якого девайса, 3G або додатків.

Компанія змінила формат магазинів для того, щоб надавати комплексну пропозицію для свої клієнтів. Купуючи в новому магазині пристрої у комплекті з тарифом, абоненти можуть заощадити, наприклад, отримавши можливість спілкування протягом півроку без абонентської плати. Також у брендових магазинах Київстар регулярно проводяться спеціальні акції. Наприклад, знижки на гаджети та аксесуари, а також бонуси у вигляді мегабайт, хвилин для дзвінків або SMS.

Магазин в Луцьку став 111 за рахунком, який Київстар відкрив у новому бренді згідно з новою концепцією, а всього до кінця року компанія планує відкрити 167 оновлених торгових точок.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смартфони, планшети та 3G: у Луцьку відкрили новий магазин Київстар*
24 жовтень, 2016, 17:07