Як кандидати в поліцію Волині здавали «фізо». ВІДЕО

Як кандидати в поліцію Волині здавали «фізо». ВІДЕО
Триває процес відбору на заміщення вакантних посад у волинській поліції.

У понеділок, 24 жовтня, 91 (29 жінок та 62 чоловіків) претендент на службу у цій структурі пройшли іспит з фізичної підготовки на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки «Спортивне ядро», - йдеться в сюжеті Громадського.Волинь.

Нагадаємо, що у серпні 2016 стартував конкурс, який оголосило ГУНП у Волинській області, на заміщення вакантних посад 15 слідчих та 45 дільничних офіцерів.

Нині триває етап перевірки фізичних даних претендентів на ці посади. Під час іспитів чоловіки показали свою фізичну підготовку під час комплексно силових вправ та бігу, а жінки крім бігу виконували вправи із згинання та розгинання рук в упорі лежачи.

«Секундомір фіксує десять результатів одночасно. Після кожного кандидата секундомір нажимається і фіксує результат. Кожен кандидат, який не впевнений, що то не його результата, підходить і може побачити свій результат. Він має право подивитись секундомір і має право подивитись в протоколі і ставить підпис», – зазначив один з екзаменаторів, доцент кафедри здоров’я та фізичної культури Василь Пантік.



«Нормативи складні. Я в своїй групі маю одні з кращих результатів, то оцінки 544 – не відмінно. Погода правдо так, що важко здавати, але нічого. Хто хоче, той і здає», – поділився своїми враженнями від іспитів претендент на службу у волинській поліції Іван Данько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще покажіть як вони куап і конституцію скадали)
Відповісти
Секундомір фіксує десять результатів одночасно. Після кожного кандидата секундомір нажимається і фіксує результат. Кожен кандидат, який не впевнений, що то не його результата, підходить і може побачити свій результат. Він має право подивитись секундомір і має право подивитись в протоколі і ставить підпис - офигень інформативно та цікаво про секундомір
Відповісти
Останні новини
Як кандидати в поліцію Волині здавали «фізо». ВІДЕО
24 жовтень, 2016, 22:20