«Фокстрот» і Приват24 оцифрували картки лояльності «ФОКС клуб»*

«Фокстрот» і Приват24 оцифрували картки лояльності «ФОКС клуб»*
Торгова мережа «Фокстрот» першою з компаній сектора торгівлі електронікою повністю інтегрувала свою програму лояльності з електронним банком Приват24. Тепер картка лояльності «ФОКС клуб» автоматично відображається в додатку Приват24, а скоро й оформити картку можна буде без відвідування магазину просто в смартфоні.

«Фокстрот» і ПриватБанк запропонували своїм клієнтам нову послугу – цифрову картку лояльності «ФОКС клуб». Як повідомили в компанії, для всіх діючих учасників програми лояльності картки буде переведено в цифровий формат автоматично і за номером мобільного телефону підтягнуто в особистий кабінет користувача додатка Приват24. Цифрова картка дозволить покупцям мережі економити час і зусилля для отримання інформації про стан бонусних пропозицій.

«Тепер усі власники карток лояльності «Фокстрот» бачать на екрані свого смартфону реальну суму накопичених бонусів, з урахуванням цієї інформації можуть ефективніше планувати покупку й оперативніше перетворювати бонуси в реальні знижки на касі, – розповідає начальник служби управління взаємовідносинами з покупцями (CRM) мережі «Фокстрот» Євген Кречетович. – Програма в рази підвищує ефективність комунікації з покупцем і зміцнює лояльність і до продавця, і до банку».

Як відзначають у торговій мережі «Фокстрот», сьогодні вже понад 130 тис. учасників «ФОКС клубу» оцифрували свої картки в Приват24, і це найбільш значимий показник серед усіх мереж електроніки України. У компанії відзначають, у найближчому майбутньому планують створення картки «ФОКС клуб» у Приват24, коли стати членом «ФОКС клубу» можна буде в форматі он-лайн – швидко та без зусиль.

«Цифрові картки «Фокстроту» в Приват24 дають унікальну можливість ділитися своїми бонусами з членами сім'ї, друзями та збирати бонуси разом, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Люди люблять знижки та бонуси, але не дуже люблять носити бонусні картки, і ми допомагаємо ритейлу ще більше любити споживачів, причому взаємно».

На сьогоднішній день користувачі мобільного банку Приват24 зберігають понад мільйон дисконтних карток українських торгових мереж. Приват24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору – на 1 жовтня його встановили понад 5,5 млн користувачів смартфонів і ще понад 6 мільйонів людей користуються веб-версією електронного банку.

ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за IV квартал 2015 року). Кількість учасників «ФОКС клубу» становить на жовтень 2016 року 5,5 млн осіб. Станом на вересень 2016 року в Україні налічується 162 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа становить близько 150 000 кв. м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Фокстрот» і Приват24 оцифрували картки лояльності «ФОКС клуб»*
25 жовтень, 2016, 09:40