Сподіваюся, слова депутатів Луцька не розійдуться з голосуванням, - атошник

Сподіваюся, слова депутатів Луцька не розійдуться з голосуванням, - атошник
Керівник Центру допомоги учасникам АТО у Волинській області Юрій Дмитрук сподівається, що депутати підтримають Програму співфінансування житла для учасників бойових дій за схемою 50/50.

Про це він написав 26 жовтня у Фейсбук.

"Завтра, 26.10.2016 року, відбудеться сесія Луцької міськради, де буде розглядатись питання прийняття Програми співфінансування житла для учасників бойових дій за схемою 50/50. В разі прийняття такого рішення, буде зроблений перший крок для впровадження цієї Програми в життя. Наступник кроком буде прийняття такого ж рішення обласною радою. Тобто: 25% вартості житла однокімнатної квартири (50м.кв) - погашує міськрада, 25 - обласна рада", - пояснив атошник.

"Якщо обидва рішення депутати не провалять, то буде можливість звернутись через Координаційний центр допомоги УБД до Кабміну, додавши копії прийнятих рішень радами, з пропозицією пільгового кредитування частки, яку повинен сплатити УБД. Це дасть можливість придбати житло тим УБД, в кого не має власних коштів, але який має постійний, офіційний заробіток", написав Дмитрук.

"Дуже сподіваюсь, що в депутатів, які завжди публічно декларують підтримку атошників, не розійдуться слова з голосуванням", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сподіваюся, слова депутатів Луцька не розійдуться з голосуванням, - атошник
25 жовтень, 2016, 11:27