«Це була підстава», - Гузь про голосування за підвищення зарплат нардепам

«Це була підстава», - Гузь про голосування за підвищення зарплат нардепам
Народний депутат Ігор Гузь заявив, що проект постанови щодо підвищення зарплат внесли за 5 хвилин до голосування без обговорення,тому більшість депутатів не знали про цей пункт і голосували за весь проект бюджету в першому читанні.

Про це він розповів під час свого звіту у Володимирі-Волинському у вівторок, 15 жовтня.

"Можете мені вірити, можете - ні. В четвер ми розглядали питання бюджету в першому читанні. За 5 хвилин перед прийняттям рішення депутат Олексій Мушак всунув без обговорення, озвучення в залі постанову про збільшення зарплат. Ні я, ні Лапін, ні Констанкевич, ні Івахів, ні Мартиняк, які мільйонери, їм та зарплата до одного місця, не знали про це", - заявив Гузь.

Депутат заявив, що зарплата, яка є нині - близько 14 тисяч гривень, оптимальна. Натомість зарплата, яка була раніше - 4,5 тисячі гривень, була надто малою і призводила до корупційних ризиків для нардепів.

"Це була підстава для таких людей, як я. Я голосував за бюджет країни в першому читанні. Всунувши це в 5 останніх хвилин, не було жодного слова сказано... Якби про це було відомо, ця постанова не була б прийнята, тому що переважна більшість депутатів не живуть на цю зарплату. Переважна більшість ніколи б не проголосували за постанову та бюджет, якби це було. Розіграли частину людей і маємо те, що маємо", - пояснив Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене би так підставили і коженн місяць платили 36000000 грн.
Відповісти
людям підвищать із милості на 5% а ціни підуть на 50 то правда крадіі нещасні скоро всю Украіну продасте
Відповісти
Якби тобі зменшили зарплату в 70% цікаво?!ти б це замітив 100%.а тут бачиш затемнення пройшло.то підпишіть відмову.показуха і пі.........ж.То нащо таким олігархам зарплата.Пожертвуй на лікарні,АТО....А не в пенсіонерів пенсія 1500 то з них знімають і на те і на се.А ви жируєте!!І за які заслуги Вам така зарплата.Двірник який важко працює отримує копійки.А у вас зад в теплі і шелест в кармані.Якій народ?? в ....за сою д...думати треба.ПРАВДА???!!
Відповісти