Лучан не зацікавив День відкритих дверей у міськраді

Лучан не зацікавив День відкритих дверей у міськраді
Лучани пасивно відреагували на інформацією про проведення у міськраді Дня відкритих дверей.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич під час оперативної наради зазначив, що ще у травні цього року міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про проведення у міській раді Днів відкритих дверей.

За його словами, це одна з форм, аби громада мала можливість більше дізнатися про роботу виконавчих органів міськради. Він наголосив, що були розміщені відповідні анкети, однак, громадяни чомусь проявили пасивність.

Тому, за словами Юрія Вербича, було ініційовано проведення дня відкритих дверей у міській раді 10 листопада. Він закликав лучан взяти участь у заході та отримати відповіді на питання, які їх цікавлять.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому нагадав, що 2 листопада відбудеться чергове засідання виконавчого комітету. Він закликав усіх вчасно подати проекти рішень у загальний відділ.

У свою чергу, секретар міської ради Юлія Вусенко зазначила, що завтра відбудеться пленарне засідання чергової сесії міської ради. Вона закликала керівників структурних підрозділів, питання яких внесені до порядку денного, підготуватись до засідання, щоб дати вичерпні відповіді на запитання депутатів.

Юлія Вусенко повідомила, що наступна сесія міської ради запланована на 30 листопада. Проекти рішень відділ секретаріату прийматиме до 9 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан не зацікавив День відкритих дверей у міськраді
25 жовтень, 2016, 14:08