Поліція Лос-Анджелеса пересяде на електромобілі

Поліція Лос-Анджелеса пересяде на електромобілі
Департамент поліції Лос-Анджелеса домовився з американською компанією Tesla Motors про конвертацію електромобіля Tesla Model S P85D в патрульну машину.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на NBC Los Angeles.

В рамках угоди на машину встановлять радіостанцію, комп'ютер, захисну решітку для затриманих, кріплення із замком для дробовика, проблискові маячки та інше спеціальне обладнання.

На цей час поліція Лос-Анджелеса впроваджує програми з переходу на екологічно чистий транспорт. При цьому поліцейським для боротьби з порушниками необхідні машини, здатні на швидкий розгін, а також такі, які володіють великим запасом ходу на одній зарядці акумуляторів.

Електромобілі Tesla Model S задовольняють цим вимогам поліцейських. На початку поточного року Tesla Motors передала Департаменту поліції Лос-Анджелеса в оренду два електромобіля. Один отримав стандартне поліцейську забарвлення і проблискові маячки, але не був обладнаний спеціальними системами. Машина взяла участь у кількох виставках.

В рамках угоди з поліцією Tesla Motors обладнає другий орендований департаментом автомобіль. Після того як все обладнання буде встановлено на електромобіль, поліцейські приступлять до його випробувань. Машиною буде управляти штатний поліцейський. На електромобілі поліцейський буде виїжджати на виклики і навіть брати участь у гонитвах за злочинцями, якщо такі матимуть місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція Лос-Анджелеса пересяде на електромобілі
26 жовтень, 2016, 06:54