На Прикарпатті школяр спробував вбити вчительку

На Прикарпатті школяр спробував вбити вчительку
Дев'ятикласник на Івано-Франківщині завдав репетитору десять ударів ножем.

Підліток навчався у Долинській спеціалізованій школі-інтернаті.
37-річна вчителька працює в іншій школі. Підліток ходив до неї на додаткові заняття з української мови, - інформує газета Експрес.

Уроки відбувалися у квартирі педагога, на кухні. У день трагедії все було, як завжди, - учень прийшов на заняття, почалося навчання. Раптом хлопець схопив кухонний ніж та почав бити ним учительку в обличчя, шию та груди.

У квартирі на той момент була 12-річна донька репетитора, вона почала втікати, а нападник-підліток кинувся її наздоганяти. За рогом сусіднього будинку хлопця зупинив перехожий чоловік.

Учительку доправили в райлікарню, у реанімацію, а підлітка затримали правоохоронці, допитали та передали під нагляд матері.

"Він розповідає, що нічого не пам’ятає, каже, що потемніло в очах, він схопив ніж, а далі - темне провалля, - каже Алла Бойчук, начальник сектору ГУ НП в Івано-Франківській області. - У стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння він не був".

На школяра чекає судово-психіатрична експертиза. А поки що причину такої агресії підлітка встановлюють правоохоронці. Одна із попередніх версій, - школяра буквально замучили навчанням. "Мати хлопчика визнає, що занадто контролювала сина, він не мав особистого простору, лише вчився та вчився", - додає пані Бойчук.

У школі хлопчика характеризують як спокійного та врівноваженого учня і не ймуть віри, що він щось подібне міг накоїти. За віком школяр уже осудний. Якщо його вину доведуть, то йому може загрожувати до трьох років ув’язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.