У Ковелі завершують впорядкування набережної

У Ковелі завершують впорядкування набережної
Завершуються роботи з облаштування другої черги набережної на лівому березі Турії у Ковелі.

Про це йдеться у повідомленні на ФБ-сторінці народного депутата Степана Івахіва.

За кошти благодійного фонду Степана Івахіва “Патріоти Волині” закуплено і покладено 1300 квадратних метрів бруківки, змонтовано світильники вуличного освітлення. Невдовзі вздовж пішохідної доріжки встановлять смітники та лавочки. Для облаштування набережної у Ковелі з бюджету благодійного фонду “Патріоти Волині” витрачено вже майже 900 тисяч гривень.

Втілювати ідею, ініціатором якої є народний депутат України Степан Івахів, розпочали ще в квітні цього року з громадської толоки: вирубали чагарники, прибрали територію від сміття. А вже до Дня Незалежності України в Ковелі відкрили першу чергу набережної.

Подальші роботи відновили одразу після свята. На сьогодні набережна “розрослася” в довжину: викладена бруківкою пішохідна доріжка простяглася вздовж лівого берега Турії в напрямку вулиці 40 років Перемоги. Вздовж неї встановлено сучасні світильники. Підготовлено площі для облаштування ігрових та спортивних майданчиків, передбачених проектом рекреаційної зони.

“Матеріали для облаштування пішохідної доріжки ми закупили в одного з місцевих виробників. Загалом тут буде покладено понад 1300 квадратних метрів бруківки. Всі роботи виконуються згідно технологічних норм, що може підтвердити представник технагляду з боку замовника”, - розповів підрядник будівництва другої черги набережної підприємець Сергій Шевчук.

Роботи на об'єкті проінспектували представники благодійного фонду “Патріоти Волині” на чолі з його директором та помічником Степана Івахіва Денисом П'ятигорцем.

“Ми задоволені тим, що побачили. Все йде по плану, а постійна комунікація з міською владою дозволяє нам оперативно вирішувати всі поточні питання. Після завершення цього етапу приступаємо до третьої черги будівництва набережної : проектом передбачено спортивні майданчики для гри в футбол та волейбол. Далі — облаштування пляжу. Так поступово, крок за кроком, ми створюємо для міста ще один новий сучасний об'єкт. І наш Ковель, зрештою, буде мати набережну, яка стане улюбленим місцем відпочинку ковельчан та приваблюватиме туристів”, - ділиться враженнями Денис П'ятигорець.

Не має зауважень до якості та темпів робіт будівельників і міський голова Олег Кіндер. Він вкотре подякував народному депутату Степану Івахіву за співпрацю та фінансову допомогу в реалізації важливих для міста соціальних проектів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.