У луцькому будинку дитини влаштували свято для малюків

У луцькому будинку дитини влаштували свято для малюків
Бажання подарувати дітям любов, тепло та посмішки об’єднало людей 25 жовтня на благодійній акції «Бог у серцях».

В гості до малечі завітали добродії та долучилися партнери, завдяки яким благодійна акція стала незабутнім днем для малюків, - повідомила організатор акції Олена Бекеша.

Творчий настрій у притулку створювала художниця Алла Харчук. Вона провела арт-терапію для дітей: розмальовувала стіни дитячої кімнати. Варто відзначити, що художниця не вперше проводить арт-розпис стін Дитячого будинку дитини. Аби хоч трішки прикрасити сірі будні обділених увагою дітей, вона розмалювала актовий зал та створила казкову країну в спальних кімнатах маленьких діток.

Розфарбувати життя малечі вдалося на проведеній творчій годині. Дорослі та діти разом розмальовували кольоровими олівцями казкових героїв, вчили кольори та спілкувалися.
Гості притулку влаштували для малюків скромне, але справжнє шоу мильних бульбашок, що перетворили радісні емоції в шалену гру.



"Як мало потрібно для щастя… Лише привітне слово, щирі обійми, батьківська турбота.Ну і яке ж дитинство без ароматних солодощів? Свіжу випічку та кондитерські вироби діткам подарував ПАТ "Теремно Хліб". Наш час перебування в дитячому притулку завершувався, а на діток попереду чекають приємні подарунки: одяг та іграшки, засобами гігієни, ана полуденок - свіжі фрукти і звісно смаколики", - розповіла Олена Бекеша.

"Дякуємо усім, хто долучився до благодійної акції «Бог у серцях»: «Теремно Хліб», отцю Василю, Наталці Шибісті, Ірині Баглайчук, Олександру Шабалі, Оксані та Анюті Климовцям, Катерині Волинець, Тетяні та Вірі Жидковим", - додає вона.

Охочим допомогти будинку грошима або власним часом потрібно звертатися за такими координатами: м. Луцьк, вул. Короленка, 1, тел.: (0332) 723 031.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серце крається, як дивлюся на цих діток. Була б змога, всім би допомогла.Нехай Бог оберігає цих діток.
Відповісти
Останні новини
У луцькому будинку дитини влаштували свято для малюків
26 жовтень, 2016, 22:08