ЗМІ: Смертельну аварію біля «Ягодина» хочуть «зам'яти»

ЗМІ: Смертельну аварію біля «Ягодина» хочуть «зам'яти»
За твердженням свідків смертельної трагедії біля митного пункту пропуску "Ягодин" справу можуть "зам'яти".

У редакцію “Кордону” зателефонував, за його словами, один із очевидців дорожньо-транспортної пригоди поблизу міжнародного пункту пропуску “Ягодин”.

Чоловік каже, що на власні очі бачив, як збили пішохода, але інформація подана з вуст поліції чомусь дещо відрізняється від того, що сталось насправді.

Нагадаємо, у вівторок, 25-го жовтня, водій автівки “Nissan Primaster”, рухаючись в напрямку міжнародного автомобільного пропуску “Ягодин”, у районі АЗС “WOG” здійснив наїзд на молодика (1990 р.н.), який, за інформацією поліції, ішов проїжджою частиною дороги. Пішохід помер на місці від отриманих травм. Дорожньо-транспортна подія трапилась о 22:20.

“Цей 26-річний хлопець був сиротою. Він навчався в Головненській спеціальній школі-інтернаті. Потім жив і підробляв всюди, де доля давала можливість. Тієї ночі він працював “будильником”: будив водіїв фур, що стояли в черзі, аби ті під’їжджали вперед. Під час одного з таких візитів до вантажівки, його не помітив водій, що рухався по сусідній смузі, й збив. Ніхто на проїжджу частину під колеса не вистрибував. Більше того, зачепивши загиблого на капот авто, зловмисник протягнув його 50 метрів. Далі тіло злетіло під задні колеса однієї із фур”, – розповів нам чоловік, що не потерпить того, аби за смерть хлопця-сироти ніхто не відповів чи понесли відповідальність “підставні” особи.

Водій втік, продовжив інсайдер, а потім пішки через годину сам прийшов на місце події здаватися поліції (авто в той час стояло десь в лісі). Більше того, цей транспортний засіб не його власність. Тобто, більше всього, прислали підставну особу.

“Ми запитали в поліцейських, чи вони взяли хоч відбитки пальців із керма авто, що наїхало на хлопця, та того, хто прийшов здаватися. Мовляв, у нього був такий шок, що він поїхав далі, а тепер прийшов пішки (лишивши своє авто) невідомо звідки. Правоохоронці відповіли нам, що відбитки не брали й щоб ми не лізли не в нашу справу. Бо вони роблять так, як треба”, – додав інсайдер.

Чоловік, який зателефонував журналістам, запевнив, що просто так ніхто про цю справу не забуде, навіть, якщо в загиблого не було рідних, лише один брат.

Панахида за загиблим відбудеться завтра о 12:00 в Свято-Георгіївському храмі міста Любомль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підара...си,що міліція що поліція.Окрім форми нічого незмінилось,продажні шкури
Відповісти
Будильник для фур?
А фури де по вашому стоять? В лісі? Ні, на дорозі... Тим більше, там магістраль, обмеження швидкості 120км/ч...
Якшо він виліз з-за фури, зреагувати майже неможливо...
Відповісти
А якого кольору одяг був на потерпілому?
Відповісти
Пане Петро, будьте просто ЛЮДИНОЮ, зреагуйте. Якщо написане правда, само Небо волає про справедливість.
Відповісти
Ти розумаха лол там обмеження швидкості 90 км
Відповісти
Останні новини
ЗМІ: Смертельну аварію біля «Ягодина» хочуть «зам'яти»
27 жовтень, 2016, 04:42