У Луцьку відкриється крамниця електронних послуг «Твій час»*

У Луцьку відкриється крамниця електронних послуг «Твій час»*
2016 рік відзначається важливою подією для українських підприємств – відкриттям першої на ринку мережі крамниць електронних послуг «Твій час». З червня по всій країні з’явилося вже більше 60 авторизованих сервісних точок, а до кінця року їх кількість зросте мінімум втричі.

ПП «Профінтеко» відкриває крамницю «Твій час» у місті Луцьк.

Електронізація бізнесу просувається гігантськими кроками. Наразі за українським законодавством вже можливо відправляти електронні звіти, обмінюватися електронними документами, підписувати договори тощо. І саме «Твій час» стає своєрідним провідником до економного та зручного електронного документообігу, адже тут пропонують всі електронні послуги під одним дахом – від цифрового підпису, що надає електронним документам юридичної сили, до найкращих програмних продуктів та їх обслуговування.

І віднедавна спробувати унікальний сервіс можна і у Луцьку за адресою: вул. Євгена Сверстюка, 1 (4-й поверх, офіс №401), де відкрилася крамниця ПП «Профінтеко».



Що на полицях у крамниці?


Найвідомішими серед продуктів у крамницях «Твій час» є програми для подання звітності «M.E.Doc» та «СОТА», а також чи ненайпопулярніший серед вітчизняних підприємств цифровий підпис від АЦСК «Україна».

За допомогою рішень від «Твій час» можна налаштувати і обмін актами, рахунками, накладними та договорами в електронному вигляді. Така оптимізація дозволить отримувати та відправляти документи буквально за 1 хвилину, уникаючи тривалих пересилань поштою або витрат на кур’єра. Для цього у крамницях також пропонують «СОТУ» та окремі модулі програми «M.E.Doc» - адже обмінюватися документами в звичній програмі для звітності надзвичайно зручно.

Орієнтація на клієнта


Чи може спілкування в Інтернеті замінити справжній особистий контакт? Погодьтеся, ні в якому разі. І це стосується як звичайних людських відносин, так і спілкування з клієнтами, впевнені засновники мережі «Твій час».



Просто на місці можна звернутися до системного адміністратора та технічного спеціаліста за налаштуваннями програм та роз’ясненням додаткових функцій, а кваліфікований бухгалтер проконсультує з професійних питань та допоможе у заповненні звітності.

Також ви можете попрацювати самостійно у так званих «віддалених офісах», де обладнання, офісні програми та доступ до Інтернету дозволять виконати практично будь-яку задачу.

«Твій час» - це місце, де все продумано до дрібниць: зручне розташування, привітний персонал та приємна атмосфера формують з нього простір, куди хочеться повертатись знову і знову. А великий перелік електронних послуг поряд з висококласним сервісом доводять, що слоган мережі «Твій час – в твоїх руках» гарантує кожному клієнту можливість здійснити всі необхідні операції швидко та ефективно.

Завітайте до новонародженої крамниці «Твій час» та отримайте приємні подарунки, що ми підготували для перших клієнтів!

За додатковою інформацією звертайтеся:

м. Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1 (4-й поверх, офіс №401)
тел.(0332)785577, 29-57-29, 29-57-28.
e-mail:[email protected]

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкриється крамниця електронних послуг «Твій час»*
27 жовтень, 2016, 15:27