На трасі Луцьк-Львів крадуть знаки

На трасі Луцьк-Львів крадуть знаки
Завершується ремонт траси Луцьк-Львів, але роботи для "дорожників" не меншає, бо почастішали випадки крадіжки дорожніх знаків, а недобросовісні водії їдуть трасою, не дотримуючись норм навантаження на осі транспортних засобів.

26 жовтня відбулась чергова кущова нарада щодо інфраструктурних проектах по виборчому округу № 21 під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомили у прес-службі ОДА.

Головне питання – завершення всіх робіт проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Луцьк-Радехів-Львів.

За словами начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, на сьогодні завершено укладання верхнього шару протяжністю 27,9 км.

"Цей проект має бути завершений в такому вигляді, як було заплановано, без змін. Потрібно зробити зупинки, освітлення, з’їзди тощо. Після цього показати Президенту чи Прем’єр-міністру, як приклад ремонту дороги Луцьк-Володимир-Волинськ-Устилуг у 2017 році. На мою думку, через два роки завдяки запланованому державному фінансуванню ми зможемо відремонтувати 70 % доріг державного значення", – наголосив Володимир Гунчик.

Серед проблемних питань, які залишаються на цій ділянці роботи, – ремонт діючих та встановлення нових зупинок, облаштування вуличного освітлення. Окрім того, все частіше фіксуються випадки крадіжок дорожніх знаків.

Саме на дорозі Луцьк-Радехів-Львів працівники управління Укртрансбезпеки щоденно спільно з працівниками ДП «Волиньоблавтодор» здійснюють контроль за дотриманням перевізниками законодавчо допустимих норм навантаження на осі транспортних засобів шляхом їх зважування, а також шляхом проведення документального контролю під час рейдових перевірок транспортних засобів. Слід зауважити, що з 4 липня виписали 16 тис. євро штрафних санкцій, а за весь період – на суму 30 тис. євро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На трасі Луцьк-Львів крадуть знаки
27 жовтень, 2016, 09:47