Хочуть заборонити будівництво на Журавлиному болоті в Луцьку

Хочуть заборонити будівництво на Журавлиному болоті в Луцьку
У Луцьку хочуть заборонити ймовірне будівництво багатоповерхівок на Журавлиному болоті неподалік центрального парку імені Лесі Українки.

Про це йдеться в електронній петиції до Луцької міськради.

Автор петиції, активіст «Автомайдану України» Геннадій Хомутінкін стверджує, що Луцьк завжди славився чистотою та затишком.

«В теперішній час, з приходом сучасних чиновників місто Луцьк перетворилося в загальну будівельну площадку. Всім лучанам відоме місце Журавлиного болота, яке знаходиться біля центрального входу в парк імені Лесі Українки справа», - йдеться в петиції.

Хомутінкін зазначив, що згідно з Генпланом, на цьому місці розташовується зона зелених насаджень загального користування.

За його інформацією, цю ділянку збираються забудувати декількома багатоповерхівками, які знищать сучасний ансамбль архітектури

«І треба сказати, що центральний парк - це одне з небагатьох місць, де лучани можуть відпочити в зеленій зоні. Підтримайте цю петицію в знак протесту забудови зеленої зони м. Луцька в ділянці Журавлиного болота», - йдеться у петиції.

Якщо петицію протягом двох тижнів підтримають понад 300 осіб, вона стане обов’язковою для розгляду Луцькою міськрадою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я категорично проти
Відповісти
Це вірно. Але , виявляється, не тільки львівські "варяги" пробують напаскудити у Луцьку, пропонуючи китайську стіну перед Старим містом. Заслужений бідзіля, автор безсмертної реконструкції Променя, на старості років "втулив" 16(!) поверхові будинки просто тбіля фонтанів біля входу до Парку. 250 квартир-(200) автомобілів!!!! без двору... містобудівельник, холера! І циим же "прожектом"- в сквері біля 4 школти- ще три "висотки". А на додаток ,у парковій зоні- "купальню"- незрозумілу церковну споруду. Так "лвівська стіна"- дитячі пустощі перед "фантазіями" застуженого закарпатця...
Відповісти
тільки бабло
Відповісти
Хай будують! Скільки робочих місць, житла пільговикам а який краєвид краще ніж якесь болото, та навіщо нам взагалі ті парки і сквери хай краще будуть бетонні джунглі, грязні базари
Відповісти
я за те що б будували
Відповісти
Останні новини
Хочуть заборонити будівництво на Журавлиному болоті в Луцьку
27 жовтень, 2016, 12:09