У СЄНУ танцювали дівчата в «пачках». ФОТО

У СЄНУ танцювали дівчата в «пачках». ФОТО
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся благодійний концерт «Віра, Надія, Любов та Софія», який був приурочений до Дня святих мучениць.

Про це йдеться на сайті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Присутні переглянули фільм про Центр волонтерської діяльності «Довіра», який діє в університеті, про здійснені ними акції – «Серце до серця», «Епідемія доброти», «Скажи СНІДу «ні!»», «Подаруй дитині вишиванку». Тут же відбулася посвята у волонтери.

Концерт підготували майстри мистецтв вишу, ведучими стали студенти Інституту філології та журналістики Тетяна Регешук та Антон Стамбульський.

Перед глядачами виступили доцент кафедри зоології СНУ Марія Білецька, вокальний чоловічий квартет під керівництвом Олександра Марача, володар Гран-прі ІІІ Міжнародного студентського фестивалю естрадної пісні «На хвилях Світязя» студент Інституту мистецтв Юрій Литвинюк, лауреат ІV Міжнародного студентського фестивалю естрадної пісні «На хвилях Світязя», учасниця вокальної студії «Шанс-music» Мар’яна Маркусенко, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів Олександр Голощук.

Виступали на концерті і шоу-балет «СК-Денс», народний ансамбль спортивного танцю «Троянда» під керівництвом Ольги та Сергія Кравчуків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто автор тексту?
Просто цікаво. Регалії ансамблю на підтанцьовці назвали, а керівників самостійного танцювального номеру ні.
Якось не професійно...
Відповісти
Останні новини
У СЄНУ танцювали дівчата в «пачках». ФОТО
03 жовтень, 2012, 10:31