Протилежний Погляд LIVE: Чи зможе муніципальна поліція навести лад у Луцьку?

Протилежний Погляд LIVE: Чи зможе муніципальна поліція навести лад у Луцьку?
Під час чергового ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" йтиметься про роботу муніципальної поліції міста Луцька.

На сьогоднішній день інспектори департаменту муніципальної поліції проводять ряд заходів, спрямованих на очищення вулиць міст від незаконно встановлених малих архітектурних форм та тимчасових споруд. Нагадаємо, що відповідне рішення про демонтаж тимчасових споруд було прийнято під час виконкому Луцької міської ради 20 липня, - кажуть в редакції проекту.

Проте з такими діями «муніципалів» погоджуються далеко не всі. Одні просять час на узаконення тимчасових споруд, продовження договору оренди місця їх розташування, інші виходять на вулицю та відкрито протестують.

До дискусії у студію запрошені Юлія Сиротинська, начальник департаменту муніципальної поліції міста Луцька та Богдан Ульчак, адвокат.

Глядачі програми матимуть можливість зателефонувати у студію та долучитися до обговорення, озвучивши своє питання під час прямого ефіру до одного з присутніх гостей, а також взяти участь у голосуванні, відповівши на запропоноване запитання «Чи потрібно демонтувати гаражі?».

Отож, як очищатиметься Луцьк, чому потрібно демонтувати мафи, схему їх розміщення та чи є можливість власнику узаконити свій гараж, дивіться у п'ятницю о 19:45 на телеканалі «Нова Волинь».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
максимум можуть сільських бабуль, з нехитрим крамом, шугати...
Відповісти
Я думаю що навести можна головне щоб люди розуміли чому це роблять і велиі дядьки не мішали ато в одних заберуть а інші знову поставлять
Відповісти
Вони наводять лад . Тільки не там де потрібно . Ці гаражи мафи стояли за ця гороха. Коли сиротинська в повзунках повзала. І нікому не мішали і не мішають. ВОНИ не стоять по серед вулиці де неможливо машині проїхати чи пішохода пройти. Люди податок платять з цього живуть це можливо є їх єдиний дохід в сім'ю. і за всіх президентів їх ніхто не не демонтовував бо вони нікому не заважали. Але запитання коли демонтовують один встановлюючи другий ?тоді що . ТОДІ всі мовчать . ХТО дав більше той і на коні. Коли сиротинська хоче навести порядок вона повинна взяти віник. лопату і піти поприбирати під мостами .людей назбирати в поміч і люди пішли і зробили. В парках скверах . І показати дійсно що вона достойна бути начальником . СВОЇМ прикладом що вона наводить чистоту і порядок в місті. А не пенсіонерів ганяв по Луцьку. Цим вона наводить чистоту да це смішно. ОБВІШАЛАСЬ золотом ,і лазить як те теля... хамам не місце в державній службі. Чи я не правий . А відібрати в людей останній хліб ,це низько і підло.
.
Відповісти
Скажіть що от дійсно ця людина зробила хорошого для людей? Крім того що пенсіонерів ганяти .і мафи в 5.00 ранку зносити . Не вам не почулось а в 5.00 коли всі спят. А нічого . дитячий садок построила школу. Помогла хворі дитині. що з перечисленого вона зробила? А відібрала магазин в сім'ї а там є діти а вони голодні . так що батьку іти красти? ЧИ ви хочете що в Луцьку були одні злодії ? прийшов вкрав і пішов?тоді наведеться лад в місті?
Відповісти
А це чим вони займаються віджимання чужого і привласнення в своє. Можливо я чогось не розумію . Можливо воно так по новому називається. так лад наводиться.
Відповісти
От палиця . Дитячий майданчик побудував. Дітям футбольне поле . людям допомогу виділив. Оце він навів чистоту та благоустрій. но в простої людини не забрав. А з свого кармана дав. СИРОТИНСЬкій не місце державного службовця .
Відповісти
А чому їм взагалі статус поліції надали? Вони школу в сокіричах проходили. Їх же по обявленію беруть з газети.
Відповісти
Вони безграмотні. Не спеціалізованої освіти ніякої підготовки . З газети взяли папку дали форму оділи. І вперед наводити порядок .І начальник якій ніде не був нічого не бачив. Тільки в нас може таке бути.
Відповісти
ЩО вони для людей зробили? спитайте в людей одні погані відгуки. Чи доцільна муніципальна поліція . За пенсіонерами ганятися і мафи зносити. НАПИШІТЬ хоч одне що вони зробили дійсно для людей. Пенсіонеру дорогу перейти . Чи сумку важку до автостанції донести. Оце благородні справи
Відповісти
Хай покажуть в надзвичайних новинах. На всю Україну і з відео де люди знімали . ЯКА в них процедура проведення. Як сиротинська керує своїми підлеглими як собаками
Відповісти
На скільки я знаю . ПреМ єр міністр пан гройсман сказав щоб підприємців ніхто не трогав. АБО звертатись на гарячу лінію . Київ незнає що коїться в Луцьку. Хай би знала вся україна
Відповісти
В мене немає такого каналу . Дай в багатьох немає
Відповісти
Пишіть заяви в ген прокуратуру чим більше заяв . Тим скоріше приберуть цих бандитів
Відповісти
Згідний . Скоро
Відповісти
Можливо міська рада хворі дитині надала допомогу з свого кармана. Чи воїну ато дала гроші на операцію бо він без руки чи без ноги? ТО про який ви порядок говорите . От що ви таке зробили щоб вами люди пишалися?
Відповісти
пишіть заяву, протверезію і розгляну...
Відповісти
Про який порядок ви говорите? Гральні автомати в кожному дворі. Сурогатний алкоголь в кожному магазині. Наркотики скоро будуть відкриту продавати. То який це порядок наводиться? Як пишуть люди ,що порядок но не той наводиться. А де він вигідний там він кришується мочи чи маленькі відкати
Відповісти
Депутати землі приватизовують не законо вирізують дерева переносять теплотраси і встановлюють там мафи . Біля лучеська про це всі знають. ТО там порядок ніхто не наводить все заминаєтьсь
Відповісти
Журналісти як часні люди. ВсЯ Україна знає їх як вони боряться з корупцією. З незаконними діями посадових осіб. Чи можливо вони вже змінили свою чюстратегію?
Відповісти
Стратегію
Відповісти
Відчувають безкарність тай творять що хочуть.
Відповісти
Наркоманів розвели по всьому місті . може муніципали якусь дурь курять і думають що безсмертні))))
Відповісти
І потрібно змінити назву . З муніципальної поліції. На РЕКЕТНА поліція при міській раді луцька.
Відповісти
І що це все так просто замяли? А як правосуддя верховенство права
Відповісти
Ох та Сиротинська, а Ульчак куди преться???? З його 2ю школою і хай так Богу за все дякує та за те,що ще не сидить....
Відповісти
Перш як людей штрафувати хай навчить своїх працівників авто власні паркувати.Та своє особисто !!!!!
Відповісти
Останні новини
Протилежний Погляд LIVE: Чи зможе муніципальна поліція навести лад у Луцьку?
27 жовтень, 2016, 19:29