Ток-шоу «МИ#SVIDOMI» - це не нудні лекції, - куратор проекту

Ток-шоу «МИ#SVIDOMI» - це не нудні лекції, - куратор проекту
Ідея створити проект "МИ#SVIDOMI" виникла в депутата Луцької міської ради Андрія Покровського навесні 2016 року після того, як декілька інтернет-видань опублікували журналістські розслідування. Ці матеріали показали, що наркотики в Україні, зокрема в провінційних містах, можна купити дуже легко за допомогою інтернету.

Депутат Луцькради Андрій Покровський ініціював звернення до міністра Авакова щодо боротьби з наркотиками, яке підтримав депутатський корпус, однак відповіді ще немає, - пише Конкурент.

Зі слів куратора проекту Павла Павлюка, 21 жовтня провели ток-шоу в 5-ій школі. Тепер у навчальних закладах канікули, а вже з 3 листопада команда "МИ#SVIDOMI" відновлює свою роботу. Далі за графіком – школа № 9.


Останні ток-шоу "МИ#SVIDOMІ" в 2016-2017 навчальному році відбудуться у квітні.

"Ми бачимо, що такий формат є цікавим для підлітків, отримуємо схвальні відгуки від педагогів та батьків. Природньо, в нас виникають роздуми про продовження програми, адже це затребувана місія, остаточне рішення будемо приймати після новорічних свят", – зазначив Павло Павлюк.


"Кожний захід відбувається за активної участі школярів, всі охочі висловлюються, дискутують між собою, беруть участь у вправах й аналізують їх. Ток-шоу "МИ#SVIDOMI" – це не нудні лекції, а активний інтелектуальний формат із системним підходом. Часто перед прийняттям будь якого рішення людина сумнівається, а молоді недосвідчені люди – тим паче. Під час ток-шоу за активної участі школярів ми закладаємо фундамент на майбутнє. Коли молода людина опиниться перед вибором "вживати чи не вживати", відповіддю буде категорична відмова від наркотиків. Викорінення наркотиків зі свідомості нашої молоді – це результати, яких ми прагнемо", – розповів куратор.

Крім тематичних ток-шоу, в рамках соціальної програми Андрія Покровсього МИ#SVIDOMI планують провести інформаційну кампанію про відповідальну поведінку в інтернеті.

"Ми спостерігаємо, що в питанні ставлення до інтернету і його використання між батьками і дітьми є певна прірва. Разом з допомогою інтерент дає багато викликів і загроз, ми хочемо цю прірву заповнити, а отже, нейтралізувати загрози", – наголосив Павло Павлюк.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарне починання. Успіхів!!!
Відповісти
Останні новини
Ток-шоу «МИ#SVIDOMI» - це не нудні лекції, - куратор проекту
28 жовтень, 2016, 11:05