До Луцька приїде волонтерський потяг єднання

До Луцька приїде волонтерський потяг єднання
Волонтерський Потяг Єднання України “Труханівська Січ” перебуватиме в Луцьку 4 листопада.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради.

«Укрзалізниц»я вже втретє підтримала Всеукраїнську акцію “Потяг Єднання України “Труханівська Січ”, надаючи потяг для активістів патріотичного руху. Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами. Третій потяг “Труханівська Січ” більше двох тижнів подорожуватиме західними містами країни, відправився він з Києва 20 жовтня. Більше 150 студентів, волонтерів, журналістів, психологів, митців та військових зі Сходу України беруть участь в акції.

Акція покликана сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного руху українців, популяризації національної культури. А також це – також відверта розмова про болючі для України питання, насамперед про реформу армії та суспільства.

Потяг у складі 9 вагонів відправився з Києва і за маршрутом його курсування до акції можуть долучатися мешканці Вінниці, Хмельницького, Кам'янця-Подільського, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї, Чернівців, Львова, Мукачева, Ужгорода, Луцька та Рівного. З Рівного поїзд повернеться до столиці.

Пасажири Агітпотяга проведуть концерти, лекції та різноманітні творчі майстер-класи у навчальних закладах та будинках культури зазначених міст.

У Луцьку на залізничному вокзалі відбудеться урочиста зустріч учасників Потяга Єднання, покладання квітів до пам'ятників полеглих за Україну, екскурсія містом, у музеї, замок, спілкування у навчальних закладах, концерт спільно з музичними колективами міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як стати громадським діячем чи активістом? Я тоже хочу кататися містами України і розводити демагогію про те, як і що потрібно робити, хто поганий, а хто хороший і т.д.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - новий маршрут
28 жовтень, 2016, 11:42
До Луцька приїде волонтерський потяг єднання
28 жовтень, 2016, 11:11