У Луцьку в онкодиспансері у кожній палаті буде телевізор

У Луцьку в онкодиспансері  у кожній палаті буде телевізор
Волинський обласний онкологічний диспансер отримав у подарунок 55 телевізорів від благодійного фонду «Відродження» Володимира Мунтяна. Вручення техніки відбулося у лікувальному закладі 28 жовтня.

Тепер плазмовий телевізор буде у кожній палаті онкодиспансеру. Адже тут якраз 55 палат, - пише VIP.

Вона розповіла, що наразі на стаціонарному лікуванні – 180 хворих, тож телевізори робитимуть їхнє перебування у закладі трохи комфортнішим й нагадуватимуть домашні умови. З нагоди вручення подарунків до диспансеру приїхав і заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк.


«Вдячні вам за увагу до проблем онкології. Для Волині вони теж особливо актуальні, тож сподіваємося, що і наша область стане для вас територією для благодійності», – висловився він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще допомогли б ліками. Родичі продають останнє щоб хоч якось допомогти.
Відповісти
Я лікувалаь в цьому закладі; операція, проходила лампи, які ламалися через день і дядько, типу сантехнік приходив іх ремонтував.Тільки тепер розумію яке це було обслуговування..Потім почала лікуватись в Киеві набагато дешевше і обладнання краще.Але що я хочу сказати; що телевізор я не могла дивитись довго, тому що після пережитого бачити благополучних жінок, гарних, здорових було обідно.Всі в палатах моляться, мовчать, плачуть.Краще б купили обладнання або хоч безболююче.
Відповісти
ВДЯЧНИЙ ВАМ ЗА УВАГУ ДО ПРОБЛЕМ ОНКОЛОГІІ.Дожились. У нас в онкологіі одна проблема-телевізори.Як я там лежала, жінки не мали за що купити церукалу -це щоб легше перенести тошноту від хіміі, не могли купити безболювальних, сиділи на каші з червяками, таку там подавали до обіду. Я рада за лучан, що всі проблеми вирішені. БОГ ВАМ СУДДЯ, ІВАН ГРИЦЮК.Він усіх нас зрівняе і по судить по наших проблемах.СЛАВА ІСУССУ.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку в онкодиспансері у кожній палаті буде телевізор
28 жовтень, 2016, 12:15