ПриватБанк і новий гаджет MacBook Pro: акція для українських фрілансерів*

ПриватБанк і  новий гаджет MacBook Pro: акція для українських фрілансерів*
Не встигла компанія Apple представити свій новий флагманський MacBook Pro, ПриватБанк і MasterCard уже запропонували українським фрилансерам розіграти його в новій акції.

Як повідомили в банку, усі фрилансери та ІТ-спеціалісти, які будуть отримувати виплати на картку ПриватБанку MasterCard і використовувати картку для оплати покупок і послуг, отримають чудовий шанс виграти не тільки новий MacBook Pro, представлений Apple 27 жовтня 2016 року, а й один з п’яти iPhone 7. Акція триватиме до 15 січня 2017 року, а крім «яблучних» гаджетів, всі її учасники можуть отримати ще 3 000 поповнень мобільних рахунків на 100 грн.

«Зручні й сучасні сервіси ПриватБанку дозволяють користуватися всіма перевагами та сервісами банку без відвідання відділень – у будь-якій точці світу, де є доступ до Інтернету, за допомогою ноутбука, планшета, смартфону, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Це комфортне віртуальне відділення, відкрите, коли потрібно та де потрібно клієнтові, що ідеально підходить для фрилансерів, які вважають за краще працювати, не прив'язуючи себе до фізичного робочого місця».

За оцінками спеціалістів, потенціал ринку фрилансу в Україні в найближчі роки дозволить забезпечити роботою або додатковим доходом роялті півмільйона висококласних фахівців ІТ-ринку та інших сфер бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк і новий гаджет MacBook Pro: акція для українських фрілансерів*
28 жовтень, 2016, 14:33