До Луцька приїхала молодь на міжнародний форум

До Луцька приїхала молодь на міжнародний форум
Молодь із України, США, Білорусі, Молдови, країн Африки у Луцьку напрацьовуватиме ідеї щодо розвитку мобільності.

Саме питання мобільності та кооперації стали цьогорічною темою форуму, який розпочався у Луцьку 28 жовтня, – повідомляє ZIK.

Співорганізатор форуму, голова Молодіжного центру Волині Захар Ткачук розповів: «У нас, звичайно, була реєстрація, були запрошені гості. Ми очікуємо близько 150 учасників. Мотивували людей іти свідомо на цей захід і сподіваємося, що продуктом стануть якісь хороші соціальні ініціативи та дії».

Голова ГО «Лучани» та співорганізатор форуму Богдан Шиба порадив присутнім активно працювати над ініціативами, спілкуватися задля важливих суспільних змін в країні: «Однією мовою з іншими народами ми маємо здійснити ті зміни, яких потребує Україна впродовж років своєї незалежності».

Однією із запрошених гостей цьогорічного форуму стала заступник директора Корпусу Миру США Пілар Робледо. Вона розповіла, чому важливо подорожувати та як сама прийшла до цієї ідеї та пошуку можливостей.

«Я народилася в Нью-Йорку. Ми розмовляли трьома різними мовами. Мій батько з Куби, а батьки моєї мами з різних країн, натомість дідусь з України. Це дуже типова американська історія. Я жила в мультинаціональному домі. Біля нашого будинку зупинянила великі кораблі і видавали такий типовий звук: «Уууууу». І я задумалася, куди ті кораблі вирушають далі. Саме тоді це був перший раз, коли я зрозуміла, що хочу подорожувати світом», – зазначила вона.

Учасникам презентують спільно розроблений та реалізований проект що сприяє розвитку мобільності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не має з Австралії і Антарктиди?
Відповісти
Останні новини
До Луцька приїхала молодь на міжнародний форум
28 жовтень, 2016, 21:37