Інцидент на Волині: селяни напали на прикордонників

Інцидент на Волині: селяни напали на прикордонників
На Волині в Любомльському районі 10 місцевих жителів спробували блокувати прикордонний наряд від мобільного прикордонного загону, який ніс службу з охорони держрубежу.

Інцидент трапився близько 02:00 сьогодні, 29 жовтня, - повідомляє Держприкордонслужба.

Неподалік кордону прикордонні спецпризначенці побачили чоловіка та зупинили його для перевірки. Він виявився місцевим жителем, проте на такі дії правоохоронців почав висловлювати своє невдоволення.

Вже за деякий час прикордонний наряд почали переслідувати невідомі особи на двох транспортних засобах та провокувати патрульний автомобіль. Прикордонники зупинилися, а з цивільних автомобілів вийшло 10 невідомих осіб. Наближаючись вони почали з погрозами вимагати правоохоронців покинути ділянку. Незважаючи на попередження від прикордонників про дотримання безпечної відстані, ці особи продовжували свої дії та створили загрозу нападу.

Прикордонники затримали правопорушників.

Про затримання прикордонники поінформували взаємодіючі правоохоронні підрозділи, польських прикордонників та вжили заходів для прикриття тилових підступів, а порушників доставили в підрозділ для з’ясування обставин та складання адміністративно-процесуальних документів, повідомлено рідних.

Під час перевірки було встановлено, що всі вони – місцеві жителі. 7 з них документів при собі не мали, 4 також виявилися неповнолітніми. Крім того, прикордонники з’ясували, що один з затриманих 1982 року народження вже неодноразово попадав в поле зору прикордонників за організацію протиправної діяльності на цьому напрямку.

На порушників складені відповідні адміністративні протоколи за порушення правил прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Малолєткі-полішуки бикують?Повестку в воєнкомат.Трошки попустится.
Відповісти
Для чого переводити папір? Чергу між лопатки і все! Десятому закажуть!Кордон є кордон! Чи Донбас ще не навчив?
Відповісти
Прострелить колёса автомобилю преследователей и мордой в грязную лужу положить неугомонных - нефиг шляться по ночах вдоль гос.границы и буйствовать при этом
Відповісти
стаття 343. Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу

1. Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків або добитися прийняття незаконних рішень - Під
Відповісти
если бы вы все грамотные жыли возле границы.то увидели какие понтовые погранцы.это их мордой в лужу.этих бычар!
Відповісти
до Вована
100% погранці землі під ногами не чують ...
наділені такими повноваженнями от і бикують ... БИДЛО .
Гляньте на прикордонника по ту сторону Буга - контраст зашкалює...
Відповісти