Я що, живу в країні дурників? – Положинський про е-декларації

Я що, живу в країні дурників? – Положинський про е-декларації
Відомий співак із Луцька Олександр Положинський здивований бучею, яку здійняло у «Фейсбук» оприлюднення е-декларацій можновладців.

Про це він написав на своїй ФБ-сторінці.

Він зазначив, що ФБ-стрічка рясніє перепостами схожих дописів, в яких автори згадують пункти чиїхось декларацій: «Потім вказують на купу проблем в країні, які би можна було вирішити за рахунок задекларованих статків, потім роблять висновки».

«Я що - живу в країні наївних дурників? Не робіть вигляду, що ви раніше про все це не знали! І давайте вже якось відучатися погрожувати! Ми погрожували Кучмі, погрожували Януковичу, тепер от Порошенкові та багатьом іншим регулярно погрожуємо. А дядечки роблять свої мутні справи й тільки посміюються», - зазначив він.

«Давайте щось робити - добре, мудре, сильне! А дійдемо до рівня, коли погрози зможемо підтвердити ділом, вже й погрожувати не доведеться», - додав Положинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, я відчула себе дурником ,яка з мінімалки носила, на Театральний майдан щотижня по 100 гривень, щоб підтримати Киівський майдан, я бачу як керівництво краіни бере кредити і на другий день ВР приймае рішення про підвищення ім з\пл.Так, я рахую себе дурником, коли чую про притягнення інветицій. Для чого?чужі не повинні інвестувати розграблену краіну. Так що мали б совість і проінвестували свою краіну, свій народ, який лягае трупами за ВАС ПАНОВЕ КЕРІНИЦТВО.ПОЗОР пане ПРЕЗИДЕНТЕ.
Відповісти
Так вони розбирають кошти банків на кредити, а потім ці банки валять.Ми дурні,тому що їх обираємо, чим даємо їм повід вважати народ бидлом.
Відповісти
Погоджуюсь.
Відповісти
Я на вибори не ходжу, тому, що там ще до на написано в протоколах що ім требa.В радянські часи була секретарем окружноі виборчоі комісіі. Я думаю, що чесною працею таких коштів заробити не можна, взявши будь-кого з чиновників, а як ВОНИ переступають поріг церкви?Невже ВОНИ не бояться суду Божого? осуду людей? Найбільше мені шкода за молодими життями, які лежать в землі, які вірили в краще життя.А З КИМ ЙОГО БУДУВАТИ З ПОРОШЕНКОМі його командою?БОЖЕ, НАМ УКРАІНУ БЕРЕЖИ.
Відповісти
Останні новини
Я що, живу в країні дурників? – Положинський про е-декларації
29 жовтень, 2016, 17:10