Декларація Генпрокурора Луценка: без власного житла і 150 тисяч готівкою

Декларація Генпрокурора Луценка: без власного житла і 150 тисяч готівкою
Глава ГПУ має лише 20% від квартири, яка перебуває у спільній власності. Генеральний прокурор Юрій Луценко опублікував свою декларацію про доходи на сайті Національного бюро з питань запобігання корупції.

Так, генпрокурор задекларував квартиру в Рівному площею 108,6 кв.м., якою володіє спільно з дружиною, сином та братом. Згідно з електронною декларацією, Луценку належить 20% цієї квартири, ще по 20% - дружині Ірині й сину Олександру, а 40% належить братові генпрокурора Сергію Луценку, - пише ТСН.ua.

Дружина генпрокурора, нардеп Ірина Луценко володіє квартирами в Києві площею 181 кв.м. та 92 кв.м. Також вона є власником будинку площею 203,9 кв.м. та земельної ділянки площею 775 кв.м. в м.Дубно Рівненської області. Син Луценка Олександр володіє офісом у Києві площею 316,8 кв.м. Крім того, Олександр Луценко взяв в оренду земельну ділянку площею 2475 кв.м., будинок площею 859 кв.м., а також гараж площею 80 в с.Стоянка Київської області, якими має право користування вся сім'я Луценків.

У декларації генпрокурора також вказана колекція книг періоду кінця 19 - початку 20 століття, годинник Ulysse Nardin, дерев'яні книжкові шафи. Водночас, дружина Луценка володіє колекцією картин сучасних українських художників періоду 2006-2011 років, сумкою Dior, годинником Breguet, ювелірними виробами та пальто з хутра.

У власності сина генпрокурора Олександра Луценка – колекція коротко- та довгоклинкової холодної зброї країн Азії, Африки та Європи. Ірина Луценко володіє автомобілем Mercedes-Benz GL 500 2014 року випуску, а також Toyota Land Cruiser 2010 року випуску, яка перебуває в угоні. Також дружина Луценка орендує автомобіль Toyota Camry 2012 року випуску в ТОВ "Бізнес центр Лотос".

Право на користування цим автомобілем також має генпрокурор. Олександр Луценко володіє автомобілем BMW X5 2014 року випуску. Син Луценка також володіє компанією ТОВ "Бізнес Центр "Логос" і ТОВ "Бел Фам". Заробітна плата Юрія Луценка за минулий рік у Верховній Раді склала 75 562 грн. Також у Верховній Раді він отримав компенсацію на ведення депутатської діяльності в розмірі 80 559 грн, кошти на відрядження за кордон – 21 670 грн та компенсацію за проїзд – 4 130 грн.

Ірина Луценко отримала у Верховній Раді 67 743 зарплати, 80 559 грн компенсації на ведення депутатської діяльності, 16 198 грн компенсації за проїзд та 72 460 грн на відрядження за кордон. Вона також отримала гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами в ТОВ "Українські новітні телекомунікації" – 20 000 грн, проценти в АБ "Столичний" – 310 458 грн, а також дохід від надання майна в оренду – 368 000 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Его дом - тюрьма
Відповісти
Бомжиком прикидається
Відповісти
Окрім відчуття огиди і відрази, ця сімейка ніяких інших почуттів не викликає.
Відповісти
я з вами повністю согласна
Відповісти
забрати гроші та зробити мінімалку ищо хотять зробит нехай поживуть і забрати мащини нехай іздять на метро
Відповісти
Боже, які всі бідні і нещасні.... Аж плакати хочеться... Бідні люди. Не знають куди гроші діти. Бідні....
Відповісти
"Всі дивилися на нас і офігевалі".Притисли західні кредитори і це тільки початок.А який був спротив.Процес пішов і це вже щось,хоча противно все це читати,але це емоції.Головне не мовчати.Всі знають хто що має і на кого.Роботи вистачить усім."Ми не шестірки" і рабами вже не будемо.А на виборах мозок накінець то включіть.
Відповісти
Всю прокуратуру перевірили?? ДЕ ДЕКЛАРАЦІЇ ПООКУРОРІВ??? Міняти тут вже не вийде,тут,шановні,спалити їх треба всіх ЗАЖИВО.Тошнить на них і глянути,не те,що слухати...А ось в цьому винні ми.Рабство в нас у голові.
Відповісти
Останні новини
Декларація Генпрокурора Луценка: без власного житла і 150 тисяч готівкою
30 жовтень, 2016, 16:20